|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Pozdrav, da li je netko koristio ovaj preamp, mal i jeftin a navodno jako dobar..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Ja ga imam neke dve nedelje, i mogu reci da mi je stvarno iznenadilo ocekivanja. Pre njega sam imao behringer mic2200, i razlika je astronomska. Zvuk ima neku "tezinu", a maniulacijom gaina i outputa mozes da kontrolises koloraciju signala. Ja ga koristim tako da boji sto vise, jer mi se mnogo svidja njegov karakter.
Sve preporuke za ovo malo cudo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
pronadji moj test 6 preampa, imas ga tamo, pa uporedi sa skupljim i jeftinijim
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
ja mo?da već danas kupim ovaj preamp pa bi te molio da mi ka?e? rezultate testa ili svoj neki sud o preampu (mo?e? i na PP da kvarimo ljudima test), koristio bih ga zasad za vokal (rode k2) i snimao bih bass preko njega.. a poslje bi mo?da uzeo jo? koji koji kanal pa da imam za bubanj vi?e mikrofonskih ulaza, radim na RME FF800..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
to je onaj koji ima pod A, b i C....... mislim da vredi tih para...
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
super je.. uplatio, dolazi sutra nadam se
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Sad sjedi još na net i potraži modifikacije za taj preamp!
Skužit ćeš da s promjenama trafoa i još nekih sitnica taj preamp možeš napumpat na steroide. Pa da vidiš kako tek onda zvući!
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
Sutra mi sti?e
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Stigao GAP73, vrlo je fino i čvrsto napravljen.. jedva ga čekam ukopčat
![]() pro?vrljat ću po netu malo da vidim o tom dopingu za njega.. ako je stvarno puno bolji onda se isplati sjebat garanciju.. jesi ti imao prilike radit sa tim dorađenim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
Jako bi bilo lepo da bacite neki feedback o toj spravici. I poredjenja sa onim sto vec imate
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
SB Audigy 4 & Microphone Recording | Marqes | Audio Software | 14 | 30-05-2008 12:10 PM |
Antares microphone modeler | korenjak | Audio Software | 18 | 14-11-2007 04:47 PM |
Kick Drum microphone | kVu | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 9 | 13-03-2005 11:54 AM |