|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
problem je sledeci,prvi svakom drugom-trecem podizanju sistema ableton a ni jedan drugi program nece da mi ucita karticu,tj kao je ucita ali latencija stoji na 0 i nece da radi pa moram da reinstaliram drajvere i onda radi al vec sledeci put zeza,isto to mi se desava i sa integrisanom karticom kad instaliram asio4all drajvere,znaci radi kad se instalira i mozda kad drugi put dignem sistem treci put vec nece da rade,opet mora reinstall :/ i tako u nedogled...zna li neko u cemu je fora,to mi se ranije nije desavalo...
btw maya 44 lepo radi na istom racunaru pod windows 7,samo sto je tu ne koristim za produkciju vec samo slusam muziku itd... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
jel je kacis na ISTI usb port kad si je prvi put instalirao ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
probaj disable/enable u device menager-u, trebalo bi da uspe
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
@alavux uh sad ne mogu da se setim,al pokusacu da je stalno koristim na isti...
@sashavl hmm pokusacu i to da uradim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
opet ista stvar,pucaju drajveri od obe zvucne non stop :/
izgleda da ce morati reinstall sistema...i ako je ovaj svez... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
prvo deinstaliraj drajvere obe zvucne karte pa probaj opet , naravno pre probanja opet , resetuj komp
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
hah
problem je bio u vezi novih drajvera...skinuh neke od pre nekoliko godina i sljakaju ko sat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
koja je zadnja verzija drajvera ? ja sam skoro instalirao maju bez problema sa nekim drajverima od mislim prosle godine i sve je proslo glat ...btw savetujem ti da odma uzmes rezervni kabl za maju , kosta 15 evra direktno iz esi-a ali ga mozes napraviti i sam sa jednim usb bracket-om i muski-muski usb kablom ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
ESI Maya 44 USB ili neka slicna kartica USB | bbthedon | Kupujem/trazim | 0 | 28-08-2010 09:42 PM |
Esi MAYA | ugljesa | Computer Hardware | 31 | 18-04-2009 11:29 PM |
Maya 1010.. ima li tko? | korg | Computer Hardware | 2 | 29-09-2004 11:49 AM |