|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
do sada nezabeležen medicinski fenomen
Vladimir Moric, dizajner zvuka iz Radio Novog Sada, pronađen sa 0.51 posto alkohola u krvi Autor: N. Popović | Foto: M. Anđelić | Sreda, 5. Januar 2011 ![]() Vladimir Moric, dizajner zvuka iz Radio Novog Sada, pronađen je jutros oko 6 časova u nesvesnom stanju na savskom keju u Beogradu. Prema nalazima laboratorijske analize u MUP-u Srbije, Moric je u krvi imao čak 0,51 posto alkohola, što je do sada najveća zabeležena vrednost u domaćoj medicinskoj praksi. Moric je pronađen jutros bez svesti na beogradskom savskom keju, između Brankovog i železničkog mosta. Prvi su ga primetili meštani obližnjeg romskog naselja, koji su odmah pozvali hitnu pomoć. U policiji navode da ovakav slučaj još nisu imali, jer količina alkohola od 0,51% koju je Vladimir imao u krvi daleko prevazilazi najveće vrednosti sa kojim su se susretali domaći lekari. Da podsetimo, dozvoljena količina alkohola u krvi tokom vožnje je 0,05%, a već preko 0,2% čovek počinje da gubi razum i svest. – Videla sam tog gospodina rano jutros, kad sam prostirala veš – kaže Šakira Halilović, majka osmoro dece iz obližnjeg romskog naselja, i nastavlja: – Još je bio svestan kad sam mu prišla, taj Moric. Pitao me da li sam videla neke tablete u vazduhu... tablete na struju, tablete-baterije, tako je nešto mrmljao... Kakva struja, pa mi ovde ni struju ni vodu nemamo, rekla je Šakira našem novinaru. Moric je zadržan u Kliničkom centru radi daljih ispitivanja, a lekari kažu da mu život, i pored ogromnog trovanja alkoholom, nije u opasnosti. Kako saznajemo, u toku dana Vladimir će dati izjavu na sajtu Tračara.com gde će objasniti kako je uspeo da ima ovoliku količinu alkoola u krvi. http://www.vestisrbija.com/ ![]() ![]()
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 05-01-2011 at 03:17 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
auu bate tablete na struju
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Ma dosadilo coveku da slusa toliko muzike i o'so da popije koju...
![]() Nekad je taj alkohol i zanimljiv,hmm...brrmhm...ma dje ono Makedonsko belo ...bem mu misa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
^uh
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
HAHAHAHAH
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Sve najbolje bratori
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ivan Lekic
|
![]()
Sve najbolje matori.. Da si mi ziv i zdrav
Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
Sve najbolje!Ziv bio!
![]()
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
Mozda je sala malo preterana na pocetku... svejedno.. srecan rodjendan....
![]() ![]() pozdrav bogi
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Najbolji saksofon do sada! ja hepi! :) | balthazaar | Audio Software | 23 | 26-04-2010 07:36 AM |
Hepi brzdej vlado spideru!!! | Arthur | Pricaonica | 7 | 04-04-2009 05:10 PM |
Arthur, hepi brzdej! | dexyco | Pricaonica | 27 | 21-11-2008 12:16 PM |
Max, hepi brtdej | HeatMan | Pricaonica | 35 | 17-11-2008 11:40 AM |