|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Prosle godine ja ovde procitam da je neko pominjao Microlab Solo 2 kao neko low budget, koliko-toliko referentno resenje. Naravno, posto nisam bio pri nekom novcu , resim se da uzmem to. Odem u prodavnicu tamo mi uvale ML Solo 6,bla,bla bla.. Problem je u tome sto kad miksujem bilo sta, ako miksujem kroz zvucnike nemam pravu predstavu o dozi reverba koju sam sendovao na kanal, jer mi se zilion puta desi da stavim sluske da poslusam sve to (ATH M50fs) i dobijem slom zivaca. Imate li neko privremeno resenje do proleca dok ne kupim neke 'normalne' monitore ? I moze neka preporuka za monitoring do 500 eura. Video sam ovde da se pominje neki Esi 08, Tannoy, itd..
Pozdrav |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
INSERT kao DIRECT OUT u svrhu monitoringa?! | on Lord | Monitoring | 1 | 23-01-2010 11:28 AM |
Pitanje u vezi monitoringa | Jan | Monitoring | 11 | 13-08-2009 03:42 AM |
LIQUID MIX savet! | Klarinetista | Computer Hardware | 3 | 04-02-2007 05:30 PM |
Savet od strucnjaka | Zwerko | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 35 | 04-12-2005 05:22 PM |
kojom vezom iz kontrole monitoringa do monitora? | bezsmisla | Monitoring | 3 | 21-07-2005 08:57 PM |