|
Produkcija Hip-Hop/RnB Muzike Snimanje, produkcija, obrada i aranziranje Hip-Hop/RnB muzike i slicnih pravaca... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
U principu sam aktivniji bio na ovom podforumu zbog produkcije i interesa u wonk a ne hiphop. Wonka bi mogli opisati kao glazbu sa snaznim mid-range synthom, sa beatom koji moze varirati od utjecaja brokenbeata, jazza, hiphopa, grimea, glitcha, dubstepa organskog zvuka..Uvidio sam da ga tu nitko ne spominje pa evo da pokrenem temu. Imam osjecaj da je standardan hiphop sam po sebi vec dosta istro?en i jednoličan i da je ovo samo tok neke evolucije u elektronskoj glazbi.
Evo par primjera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
odlicni trekovi, imas i tiper-a on isto radi svasta, znam da ga je ortak gotivio kad je radio breakbeat, a sada radi(radio je i tada ali manje) Electronic, IDM, Trip-Hop, evo upravo skidam novi album, pa cu da javim utiske.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
fin album tipera, od svega po malo, opustencija, cekiraj Spoonbill - Airborne mozda ti se svidi mjuz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
ovo poslednje mi vuche na dubstep vishe..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
u pravu si, al ima Framed By Funk i Hejow skroz ovaj fazon koji midi gotivi a mozda i Ulunga Monk, ostalo moze da se kaze neka vrsta dubstepa, mada i Ulunga Monk ima dubstep momente
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Stvar jest da na beat u wonk utječe vi?e dugih vrsta, tako da nema pravila točnog..tipa dal je vi?e hiphop ili dubstep ili ne?to nepravilno..
Evo jo? 2 odlična clip-a.. http://www.youtube.com/watch?v=0rW4Fco_czc http://www.youtube.com/watch?v=QtTpszuKXqA |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
jesi ti iz svetlane? bash sam prichao sa andreom neshto pre par dana..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |