|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Evo nove numere pa koga zanima moze je cuti na ovom linku tj. my space.
![]() Zove se Liquid plastic http://profile.myspace.com/index.cfm...ndid=283608009 Last edited by silicon science; 27-05-2008 at 10:27 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
iako ne volim progressive, ovo je jako lepo
kolko mi se cini da je masna pemsa, toliko mi i fali josh nekih leadov-a i fx-eva donje frekvencije su jako lepe i boje su mi do jaja ako si hteo da pesma ne bude mnogo "zategnuta" onda je sasvim ok. ubaci neki zenski vokal i daj tamo markus schulzu da izdaje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Ma ti vokali su mi naj veci problem, izbegavao bih semplove a nemam koga da usnimim
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
super
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Like two Pc, Mac, Waldorf Blofeld, Waldorf Pulse, Korg Monopoly, Roland Juno 60, Jomox Xbase09 Rhythm mashine, Boss SE-70, Wind pipe, Soundcraft 12 channels mixer...
da li je noga sa jomoxa? boss se-70-da li je u ovoj pjesmi i gdje(čuo sam da je sprava do jaja!) waldorfi su zakon! a pjesma-ona je sasvim ok.Dobra produkcija,bas je ok i ritam sekcija je dobra,samo me malo guše pojedini sint soundovi...malo me vuče na dub...From Pargue Avenuse. Last edited by dlukace; 23-02-2009 at 06:43 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]()
Fina vožnja...super boje...atmosferično i prijatno....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Psiho
|
![]()
Odličan ti ovaj "from pargue avenues" (btw: što je točno pargue?)
![]() Jedino... ovaj (ako se ne varam pulse widith) filtrani lead (ovaj što ima ramp up svakih 8 doba)... da je zere glasniji, unison, spread... nešto da malo "pročešlja" trakom. Stvar je inače super ![]() ps: sretno sa izdanjem, i da dođete to promovirat u Rijeku, pa da izađem već jednom iz kuće ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Waves, nesto novo | LACKY | Audio Software | 2 | 20-10-2009 03:54 PM |
Steinberg sprema nesto novo | lesha | Audio Software | 134 | 09-06-2009 05:36 PM |
Logic sprema nesto novo... | quake | Audio Software | 4 | 24-01-2009 08:23 AM |
Evo nesto novo od mene | silicon science | Promocija radova | 10 | 03-06-2007 10:22 AM |
Nesto novo za TC Powercore! | MilTon | DSP forum | 2 | 20-06-2005 07:56 PM |