|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
imam staru liniju koja je uklju?ena u komp. e sad me zanima jel mogu preko nje prebacit ne?ta va?no ?to sam na?ao na staroj KAZETI
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
spoji liniju preko njenog izlaza(izlaz od slusalica il ako imas neki drugi izlaz) na line in u kompjuteru, odi u sound settings i namjesti record-line in. otvoris adobea,stisnes new,record, stisnes na kazetofonu play i snima se
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
problem je ?to imam karticu "m audio - delta 66" i mogu iz linije uklju?it u pc breakout box.. ali problem je ?to u tim potenicometrima nemam ni?ta doli RECORD i nema ni?ta o line inu. i kad prebacim na to record, uklju?im iz slu?alica kabl u pc breakout box i pustim play na liniji ni?ta se ne doga?a
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Ma idi iz linije direktno u line in u komp. otvori sound forge ako imas ili wavelab pritisnes record i pustis na liniji play, on ce odmah da snimi u wav, a ako hoces mozes ga prebaciti i u mp3, najprostije da ne moze biti
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Jep, samo to je i potrebno ... ja taako prebacio dosta stvari ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pogledajte ovo cudo!!! Sta kazete na ovo?! | Nemania | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 12 | 04-11-2009 07:07 PM |
sinkovanje 2 nuenda tj kompa preko interneta | alavuk | Audio Software | 1 | 04-07-2009 08:24 PM |
Sta kazete za velikog brata? | vasko | Pricaonica | 4 | 09-03-2009 11:43 PM |
Sta vi kazete za ovu konfiguraciju??? | stacato | Computer Hardware | 48 | 14-02-2009 10:43 PM |