|
Tutorijali Mala skola upotrebe hardvera i softvera, tehnika snimanja vokala, gitara i bubnjeva, koriscenje VST instrumenata i semplova...... forum obuhvata razlicite nivoe znanja |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Lijep pozdrav....
Odmah prvo pitanjce jel je ovo moguće??? Zamolio bih kolege ako znaju kako ubaciti halion u sonar. Dobio sam zanimljive bas semplove koji rade u HALion.. Imam HALion 3.5 portable koji koristim u cubase-u i kada ga ubacim u folder pod vstplugin u sonar ne nađem ga u sučelju sonara.... dajte mi pomozite, veliko HVALA unaprijed, ?ivili..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
U biti da budem jasniji... kako koristiti semplove basa koje koristim u cubase sa halion u sonaru
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Superoperater
|
![]()
Iz nekog razloga, Sonar ne poziva zapamcene programe za halion... E sad, ako imas DX varijantu Haliona 3.5, probaj tako, a ako ni to ne pomogne, Kontakt cita Halionove programe, najbolje je da u kontaktu nadjes svoj bass patch koji inace koristis u Halionu i tu ga otvoris...
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Cakewalk | SONAR V-Studio 700 | Bitch | Audio Software | 2 | 05-02-2009 12:14 PM |
Size Cakewalk Sonar 8 ... BRE :D | psionic | Recenzije | 12 | 27-01-2009 03:36 PM |
:: Cakewalk Sonar 7 :: | lesha | Audio Software | 9 | 05-08-2008 09:44 AM |
Cakewalk Sonar 7 | Plonk | Audio Software | 7 | 14-02-2008 07:01 PM |
Cakewalk Sonar 5 is out! | Klarinetista | Audio Software | 7 | 02-12-2005 08:22 PM |