|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]()
Trebao mi je solidan alto sax...ima li neko neku banku kojom je zadovoljan....postoji mr.sax alto, ali nema narodne verzije
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Probaj
SaxLAB Vir2 Mojo Horn Section (poveca banka u formatu .nki). |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
kakav je arturia brass?
![]() |
#4 |
Banned
|
![]()
Mislim da je upotrebljiv, ali "narodnjak" ne radi kako treba - tako da je te?ko upotrijebiti ga jer se ru?i i baguje...
![]() ![]() ?to se sekcija tiče meni je najbolji jedan rolandov disk koji se zove Roland Brass And Strings...mislim da nema preko 1gb kad se sve otpakuje i konvertuje u neki od kompjuiterskih formata..pomoću njega mogu ba? pristojno da se slo?e duvačke sekcije.. @musicmam a saxlab mi nije ne?to....a, taj vir2 ću probati Last edited by balthazaar; 30-05-2010 at 10:53 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]()
Mislim da uopste ne vredi da se patis sa tim. Nadji sviraca, snimi sa osrednjom opremom i zvucace 100 puta bolje od vst.
Nista nisam nasao, jer nista i nema. Sve sam probao, ne isplati se gubiti vreme sa tim. Osvira. Snimis. Gotovo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() pravo ta ti kažem, meni onaj tenor može da odradi posao - ono čuješ nešto što treba da liči na saksofon...pogotovo ako se posvetiš malo parametrima za artikulaciju...mislim da za "manje upućeno" uho prolazi kao saks koji svira debeli crnja bez dileme ![]() Last edited by balthazaar; 30-05-2010 at 12:44 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]()
Mora biti bar jedan u gradu.
Nista te ne kosta da probaas snimiti pravi. Jedino sto ti se vise nece raditi sa vst, to je mana ovog predloga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]()
ah, pravo da ti kažem i nemam baš uslove da se time bavim...nemam ništa sa mikrofonima
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() Quote:
Probaj ovo: Best Service Chris Hein Horns Complete |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Posalji mi traku s nekim plugin saxom pa ja skinem melodiju i snimim na pravom.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|