Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 28-08-2010, 10:19 AM   #1
mr_eko
Member

mr_eko's Avatar

Default Ubacivanje semplova u BFD2

Ljudi nikako nemogu da ubaicm semplove bubnja u BFD2..nemam nista na njemu, nije mi doslo..i ujedno mozeli mi neko reci zasta sluzi ovaj program jeli samo kao ritam masina ...hvala unaprijed
mr_eko is offline   Reply With Quote
Old 31-08-2010, 06:45 PM   #2
percival
Member

percival's Avatar

Default Re: Ubacivanje semplova u BFD2

Ako si mislio ubacivati druge samplove u BFD mislim da ne moze(ali nemoj me hvatati za rijec).Ja sam pokusao otvoriti njegove samplove u drugom playeru pa nije islo,imaju neki kod pa predpostavljam da je tako i u drugom smijeru.

Osim toga ne vidim razloga da ubacujes ista drugo osim njegovih samplova.
Stvarno imas more sounda(ja sam jedno vrijeme imao instalirano preko 200GB) i ako ne nadjes nesto da ti odgovara stvarno ne znam gdje ces to naci.Ne znam za kakvu glazbu ti treba ali svakako si nabavi PLATINUM seriju stvarno je VRH.

I da ne zaboravim na drugo pitanje.Mozes ga koristiti kao rit. masinu(imas loop-ove koje otvaras u njemu) ili ga koristis kao i svaki drugi VSTi(nakucas ili odsviras midi bubanj a on ti svira ono sto si ukucao).

nadam se da sam bio od pomoci.

pozz.....
percival is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2010, 12:40 AM   #3
mr_eko
Member

mr_eko's Avatar

problem je sto je u mene neka kopija znaci bez semplova ..sve prazno..
Old 01-09-2010, 07:47 AM   #4
percival
Member

percival's Avatar

Jbg onda vjerovatno imas samo instalaciju programa jer bfd2 ako se ne varam u startu dolazi na 5 DVD-a.

Probaj potraziti na netu (imas na tisucu stranica torr.)pa si skini,svakako se isplati.

pozz....
Old 01-09-2010, 11:03 AM   #5
mr_eko
Member

mr_eko's Avatar

znam da se isplati..ali me intersuje jos jedna stvar jeli se koristi kao ritam masina ili kao vst instrument koji moze da radi na midi zapisu,,,,
Old 01-09-2010, 02:48 PM   #6
percival
Member

percival's Avatar

Mozes ga koristiti kao rit.masinu.Imas vec napravljene dionice bubnja(u midi formatu)koje otvaras u njemu. Te sekvence mozes otvarati i u sekvenceru.

Isto tako mozes ga koristiti i kao svaki drugi VSTi.Dakle nakucas bubanj u neku traku,na tu traku zaduzis bfd i on ti svira ono sto si nakucao.

pozz....
Old 01-09-2010, 04:11 PM   #7
mr_eko
Member

mr_eko's Avatar

aha...ipak se isplati uzet ovo..hvala lijepo...
Old 01-09-2010, 05:18 PM   #8
percival
Member

percival's Avatar

Svakako se isplati.Ja sam ga koristio 4-5 godina i jedino sto je po meni bolje od njega(a vjeruj mi isprobao sam sve sto postoji)je mixosaurus.

Jedini nazovi problem kod BFD je sto je to totalno ne procesiran bubanj.
Zvuci kao da ti bubnjar svira u sobi pa ces morati vise vremena potrositi na mix.Ako nisi previse vican mixanju ja bih ti preporucio SUPERIOR DRUMER on ti u startu puno bolje zvuci(mada sam ga ja instalirao jedno 100 puta i uvijek sam se vratio na BFD,jbg to mi nije to).

I jos jedsna stvar vezana uz tvoje pitanje o nacinu rada.I bfd i superior i mixosaurus i svi ti bubnjevi ti rade na isti princip dakle kao klasicni VSTi.sta god da izaberes moci ces s njima raditi bez problema.

pozz...

Last edited by percival; 01-09-2010 at 05:24 PM.
Old 01-09-2010, 05:24 PM   #9
psionic
Superoperater

psionic's Avatar

Quote:
Originally Posted by percival View Post
Svakako se isplati.Ja sam ga koristio 4-5 godina i jedino sto je po meni bolje od njega(a vjeruj mi isprobao sam sve sto postoji)je mixosaurus.

Jedini nazovi problem kod BFD je sto je to totalno ne procesiran bubanj.
Zvuci kao da ti bubnjar svira u sobi pa ces morati vise vremena potrositi na mix.Ako nisi previse vican mixanju ja bih ti preporucio SUPERIOR DRUMER on ti u startu puno bolje zvuci(mada sam ga ja instalirao jedno 100 puta i uvijek sam se vratio na BFD,jbg to mi nije to).

pozz...

Kako to BFD zvuci kao da je u sobi ?! Pa ima onaj njegov mikser sa efektima, pa ima da se dozira kolicina overheada, ambijenta, bleedovanja snera u kik i obrnuto... Moze svasta da se uradi s njime...
Old 01-09-2010, 10:02 PM   #10
percival
Member

percival's Avatar

Mozda sam se krivo izrazio.Kada sam rekao kao u sobi mislio sam na to da stvarno zvuci kao zivi bubanj a to nekome tko nije puno miksao moze praviti probleme.Neko ko tek pocinje vjerovatno ce biti sretniji sa superiorom koji je do neke mjere vec isproduciran.

Da ne ispadne da pljujem ili imam nesto protiv BFD napisao sam gore da je i dalje jedan od najboljih nama dostupnih VSTi(po mom skromnom misljenju jedini bolji je mixosaurus )
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules