|
Live Sound Razmenite iskustva o uredjajima za live sound koji obuhvataju opremu i rad sa zvukom uzivo. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
imam skromni tc m300 za nosanje u racku, pa bih ga menjao za nesto bolje. Imam varijantu za TC m-0ne xl, ili Lex mx400..... bitno mi je da mogu dva efekta da razdvojim potpuno, a to ce uglavnom biti neki dezurni vokalni reverb i neki gate rev ili plate ili sl za dobosh.... Da li nesto od ova dva ili nesto trece?
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
imam lex mx 200 i mx 300
300tka ima naravno bolji zvuk i vise opcija, povezivanje sa kompom preko usb-a i edit preseta....sto verovatno ima i 400tka, ali lakoca rada sa 200tkom.... to je neobjasnjivo, sve ti je odvojeno, sve je nadohvat ruke, stvarno sjajna sprava, odvojene kontrole za 2 efekta... To sve naravno pod uslovom da neko treba da nesto cacka non-stop sto je kod nas u bendu bio slucaj, cesta menjanja tempa, vrste delay-a feedback-a..... Ako samo treba da se razdvoji na 2 efekta i da stoji u reku... onda 300 ili 400... sto bi rekao onaj ciga "NA MOJE MISLENJE" ![]() pozzzz |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
ja sam zbog te lakoce uzeo M300, ali pored 2 klavijature, modula, laptopa i ixera, ne stizem da se igram sa njim
![]()
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Pa zar se ne mogu memorisati preseti na m300?
Ja doduše imam m350 ali je to valjda jako slična sprava? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Mogu, naravno, nisi me razumeo. JA najcesce namestim neki preset u startu i on tu i ostane, ne stignem u svirci da se poigram sa njegovim kontrolama
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Izgleda da se nismo razumeli ali sam na tvoje pitanje pokušao da dam odgovor. Procesor koji imaš može da odvoji dva efekta na posebne kanale a takodje ima i presete, s njima se poigraš na probi,memorišeš a na svirci menjaš. E sad jedino ako je potreba za promenom modela ili brenda onda ok
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
moze, ali mi bazno trebaju 2 odvojena reverb algoritma, ono sto je levo na TCju redje koristim (delay i sl.)
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Live | OFF | Dejan Vučković | 13 | 02-02-2010 05:32 PM |
Lag vs Dan Mute - would LIVE for $$$ (live act) | Lag | Produkcija Elektronske Muzike | 0 | 07-01-2009 11:57 AM |
Cooler za proc | Solozabal | Computer Hardware | 4 | 20-03-2006 07:27 PM |
Live 5 | Altek | Audio Software | 3 | 24-07-2005 01:24 PM |