|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Golem problem muci me jos od najranijih dana
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Member
|
![]() Quote:
si probao renderirati trake u stem tracks i onda consolidirati....na taj nacin bi ono sta cujes trebalo biti ono sta dobijes na konolidiranim trakama. Ne znam kako se ponasa renderiranje ako ti je neki kompresor/eq/limiter na master busu...to pripazi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Stem tracks je kad izvadis sve pojedinacno(svaki zvuk posebno) right?Probao i konsolidaciju ali rezultat je isti...sta god ja uradio posle u Cubase-u sa izvadjenim kanalima nece pomoci, problem je u reasonu(ili ja radim nesto pogresno).Uglavnom u Reasonu mi sve ide u onaj veliki mixer pa posle iz njega sve komplet u onaj mastering combinator suite koji se sastoji iz kompresora,EQ-a,stereo imagera i maximizera.Na celom mixu koristim kompresor i maximizer,imager ne dok na EQ samo lupim ono cut below 30hz.Primetio sam da kako snizavam main volume na tom glavnom mixeru zvuk sve vise pocinje da lici na ono sto dobijam exportom svakog kanala pojedinacno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Cubase + Reason export problem | boz | Audio Software | 7 | 04-08-2010 01:01 PM |
Reason 5 | Mika Technika | Audio Software | 9 | 29-05-2010 08:29 AM |
Reason 4 | Mika Technika | Audio Software | 28 | 10-10-2007 03:54 PM |