Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 11-08-2010, 03:24 PM   #1
Thermaltake
Junior Member

Default Elastik Ueberschall VST-i

Ovako skinuo sam Urbanic II i Finest R&B VST i neznam kako se instalira u tom ?ta sam skinuo ima elastik folder u njemu vst,rtas i standalone i jo? dva tri foldera neki manual kako se radi s njim,soundbanks i jo? ne?to i uglavnom ja instaliram vst i odem u cubase i pokrenem ga i nemam niti jedan efekt pa jel zna netko mo?da di da ih ubacim to su valjda ova dva fajla iz foldera soundbanks njih treba negdje ubacit samo neznam di probo sam u cubase folder vstplugins i ni?ta,pa ako netko zna neka mi pomogne,hvala.
Thermaltake is offline   Reply With Quote
Old 12-08-2010, 01:52 PM   #2
Pi?ta
Junior Member

Pi?ta's Avatar

Default Re: Elastik Ueberschall VST-i

Quote:
Originally Posted by Thermaltake View Post
Ovako skinuo sam Urbanic II i Finest R&B VST i neznam kako se instalira u tom ?ta sam skinuo ima elastik folder u njemu vst,rtas i standalone i jo? dva tri foldera neki manual kako se radi s njim,soundbanks i jo? ne?to i uglavnom ja instaliram vst i odem u cubase i pokrenem ga i nemam niti jedan efekt pa jel zna netko mo?da di da ih ubacim to su valjda ova dva fajla iz foldera soundbanks njih treba negdje ubacit samo neznam di probo sam u cubase folder vstplugins i ni?ta,pa ako netko zna neka mi pomogne,hvala.
Ako je to ono ?to ja mislim rje?enje je ovo:
Kad otvori? Ueberschall VST u Cubaseu, klikne? u donjem desnom uglu na tipku "Setup" (izgleda kao dvije male iglice obrnuto okrenute) i otvorit će se setup dijalog.
Klikne? desnom tipkom mi?a na prazni soundbank slot i odabere? "Ad Soundbanks" opciju pa odredi? putanju do fajlova koje ima? u soundbanks direktoriju i to je to.
Pi?ta is offline   Reply With Quote
Old 12-08-2010, 03:10 PM   #3
Thermaltake
Junior Member

Default Re: Elastik Ueberschall VST-i

e to je to puno hvala.
Thermaltake is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules