|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
dok mi je nuendo upaljen ne radi mi winamp a ni jedan drugi player...to se de?ava od kad sam instalirao win 7 * 64....
stavio sam i asio driver za winamp i izabrao ga...međutim ni?ta.... tu i tamo se desilo da cak i radi, a to me upravo i muci? help....hvala!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
banned
|
![]()
Da li ce ti raditi WinAmp zajedno sa nekim drugim programom u Asio modu zavisi pre svega od zvucne karte, odnosno njenih drajvera. Ako ne podrzava multiclient asio, onda je vrlo verovatno da to sto pokusavas nije moguce. Ako podrzava, sigurno ima nesto do podesavanja. Sada jos samo reci o kojoj audio karti je rec.
![]() |
#3 |
MAO
|
![]()
takođe puno zavisi i od toga da li ti je u nuendu dotičan output koji želiš da koristiš za winamp već zauzet ili nije. Ja puštam foobar i winamp na neke adat outpute pa ih na karti prerutiram da se čuju i na zvučnicima, a te adat outpute ne koristim u nuendu. I onda sve radi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
Sve to što vele prethodnici, a valja i štriklirati onu opciju Release Driver when Application is in Background u Nuendu 4. U Nuendu 3 ista ta opcija se zove Release ASIO Driver when in Background ili tako nekako. U oba slučaja ideš na Devices/Device Setup/VST Audio...
Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 31-08-2010 at 11:02 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
MAO
|
![]()
nije neophodno, a ume jako da napravi sranje, naročito kod opterećenijih projekata. Dakle, raspetljati routing nuenda i winampa i moralo bi da radi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
kartica je focusrite saffire liquid56....fora je u tome da mi je na xp-u sve fino i nesmetano radilo....a jo? je i veca fora ?to sada nekad radi a nekad ne...mo?da cak sada sa asio driverom na winampu on radi če?će, ali se sada winamp cudno pona?a----tipa...scrawl bar stoji uvjek na mjestu - ne klizi po vremenskoj traci sa pjesmom i takve gluposti...
jo? jedno pitanje...za?to se onaj frequency privju od vinampa malo malo drugacije pona?a, tj. mijenja reagiranje na određene frekvencije...i dok sam neki dan se patio gledajuci svoj rad na winampovom tom ekrancicu...cijelo vrijeme sam zakljucivao da mi je produkcija siroma?na midlovima...iako mi je uho govorilo da je sve u redu...dok na kraju nisam pustio ne?to profesionalno i zakljucio da se pona?anje tog ekrancica jednostavno promjenilo...i to se stalno događa...i uvjek drugacije...nije to neki problem, ali eto, oduzelo mi je jedan ?ivac i sat ?ivota ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kako organizujete muziku? Files u Folderima ili Playlist u iTunes,Mediaplayer,Winamp? | iatros | Razno | 0 | 28-01-2010 09:00 PM |
koji rudaw za komponiranje/mix s multifaceom + nuendom 4? | karingalo | Computer Hardware | 4 | 06-12-2009 11:21 AM |
Billy 1.04b - zbogom Winamp! | Mogli | Audio Software | 24 | 13-07-2005 11:55 AM |
:: dmi VST -> Winamp Bridge v0.2 :: | lesha | Audio Software | 12 | 07-07-2005 11:42 AM |