|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Pozdrav forumasi.Zanima me sta bi ste mi savetovali da pazarim za 150 evra tj koju zvucnu karticu ?Koja je ajde da kazem Best Buy u tom cenovnom rangu (moze koji evro vise) ?
Bavim se produkcijom,ne snimam nista live,ne treba mi brdo ulaza itd.Ulaz za sluske mi je manje vise nebitan. Sad ne znam sta mi vi savetujete dal je bolje uzimati PCe ili firewire.Sto se tice dal da bude interna ili externa,tipujem na to da cete mi preporuciti internu jer je bolji odnos cene/kvaliteta (hocu reci da se vise dobije za te pare od externih). Pitajte ako vam treba jos neki info .. Razmisljao sam o EMU 1212m ali cuo sam da imaju neki komplikovan Patchmix . . Verujem da ce ova tema znaciti i drugim forumasima koji su pocetnici u potrazi za zvucnom sa malim budzetom. Bacite predloge pa da prodiskutujemo . . Pozdrav
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Ugljesa, nema sta da se diskutuje. Za te novce ti je svejedno sta ces uzeti... Jedino sto moras kalkulisati je izbor operativnog sistema, odnosno izbor kartice koja ok radi na OS-u koji koristis... Znachi, ako si na OSX onda se zna sta i kako, ako si na Win tek onda se zna kako. Na forumu si redovno, verujem da si dosta toga ischitao itd... Ovakvih tema je toliko bilo da dehidriram kad vidim da ljudi i dalje otvaraju istoimene...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
MAO
|
![]()
M-audiophile FW. Mislim da ima za te pare.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
nemoj da brines za Patchmix uopste! Nista komplikovano.. pogotovo sto neces snimati nista. Ja uzeo skoro emu1212m u artistu i odlicna cena i karta (bila je tacno 150e cini mi se)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
+1 za EMU 1212m. Odlicna karta za te pare. Imao sam je i bio prezadovoljan (doduse imao sam stariju verziju, onu sa firewire i nekim radioaktivnim delom koji su kasnije izbacili, mada mislim da je bas on davao tu neku analognu toplinu zvuku
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]()
Ako ne snimas nista, onda neki polovni Audigy 10- 30 evra.
Last edited by google; 03-08-2010 at 12:39 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
+1 za E-MU 1212m
![]() |
#8 |
MAO
|
![]()
a za?to? ako ne snima, neće mu ni?ta značiti bolji ASIO? ili bolji D-A konverteri?
daj nemoj ovako aproksimativne savete. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
M-Audio Audiophille 192.
Pozdrav!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
To bas sad htedoh da kazem.Verujem da ipak ima razloga zasto je Emu skuplja od Audigy.
![]() |
Tags |
150 evra, zvucna karta |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koja USB zvucna karta uz ADA800? | Yeahlenn | Computer Hardware | 0 | 04-10-2009 04:45 PM |
Zvucna karta i Mic... preporuka potrebna... | "7" | Computer Hardware | 9 | 29-01-2009 08:50 AM |
zvucna karta edirol fa-101 | Kontaktronik | Computer Hardware | 0 | 19-10-2007 09:13 PM |