|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]()
evo jedna moja nova...ni?ta lupovi...sve svirano i kucano....miks je tek prvi, tako da sam vrlo otvoren za sugestije...
http://dl.dropbox.com/u/538090/sunny%20smile.mp3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
ej , da ti se javim makar ovde , video link ali sam bio odsutan ... obavezno slusam cim ustanem ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]()
hej. ?a je bre!? dajte neki pljuvenzi - dosta sam gre?aka ostavio , a niko da ih primjeti
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Ne moze da otvori link
![]()
![]() |
#5 |
Banned
|
![]()
meni svira link
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Nista od pljuvanja, meni se bas pravo djasvi gruv a bogami i ovaj sajko lead mi je bas opak! Stvarka za premotavanja!
Supa dupa! www.myspace.com/slikaiprilikamusika |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
proradio link
![]() Dobra je. Ja bih licno par boja zamijenio (ovaj 'sirenica' sint i konge da zvuce realnije recimo)... Ali what the hell, tu nam se ukusi razlikuju, hehe. Inace fino! Pozz ![]() Edit: Mix 2 odradi posle par dana ne-slusanja numere ako imas vremena... Malo mi je 2-D. Imam osjecaj da si zbrzao...
aje Last edited by Rhino; 21-05-2010 at 09:29 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
coravi geju , ljubomoran sam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]()
Hej, ljudi, hvala na pa?nji i komentarima! Ovo bi trebalo da bude jedna od stvari koja bi trebala da se nađe među projektima koje ću objediniti u jednu zajedničku cjelinu...ali o tom po tom...u su?tini to će biti stvari sa nekom funky osnovom uz jazzy, ambient , pa i elektro momente...ako bog da - to bi trebalo da bude trostruki album...ili tri posebna - ne znam jo?...u glavnom bi bilo podijeljeno u relaxing, mid-tempo i klub varijantu....konkretno ova stvar ide u taj neki srednji - mid tempo dio...a, sve bi ipak i?lo u neku ?iru "lounge" kategoriju...
@rhino Ma, počeo sam da odustajem od stvari koje treba da zvuče "realnije"...jer uvijek neko opazi da je to "midi"...tako da cepnem sint i nemam problema sa opona?anjem pravih instrumenata, mada ti zna? da ja i pored toga volem te g-funk zujalice ![]() @alavuk ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Electro Funk | noonchaka | Promocija radova | 3 | 26-06-2010 02:37 PM |
samo za balthaaazarraa, CAPTAIN FUNK, house funk iz Japana | InsaneEyes | Pricaonica | 6 | 03-02-2010 03:20 AM |
Chill out_u Prolazu | noonchaka | Promocija radova | 4 | 01-09-2009 08:34 AM |
VST-ovi za G Funk | moka | Audio Software | 21 | 07-02-2008 04:50 AM |
lesha - virtual chill 200605.1 | lesha | Promocija radova | 18 | 05-10-2007 07:50 PM |