|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]() chisto ako nekoga interesuje.. ![]() poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Mene interesovalo i na prvu mi zvuci jaaako dobro, mozda najzrelije do sad od Struke, iako priznajem i nisam bas veliki nj. fan ali postovanje za covu u svakom slucaju, no disrespect.
![]() Osjetno tvrdji zvuk koliko sam uopste mogao provaliti sto je po meni pogodak. "Hvala na svemu"? Stiscem rucku za instrumental, zbilja! Tvrd i nostalgican zvuk i na repeat - underground hit! Sta si jos radio na albumu od instr. a i uopste? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
pa radio sam jsoh nekoliko stvar, ali nije josh izbachena lista pesama pa ne bih da otkrivam puno, jer se u nazivima moze provaliti shta je.. evo ove betonske snove sam radio, ali nisam prezadovoljan.. :/
dalje uhh... evo i za kraj: ne mogu vishe Last edited by HeatMan; 24-04-2010 at 05:58 PM. Reason: loshe linkovano |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
btw ima toga josh sigurno, samo asm ja jako zaboravan... znam da ima ali se nemerem shjetit..
![]() poz i hvala na pohvalama ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
NATJECAJ za remix albuma "To Be" grupe Less Than A Minute! | beatbusters | Produkcija Elektronske Muzike | 0 | 21-04-2010 01:18 AM |
Goran Korceba (grupa "Vozd") - najava spota | Oggy | Promocija radova | 11 | 20-02-2010 06:15 PM |
"glupi"ASUS (i "pametni"Gigabyte) | milanCHE | Computer Hardware | 20 | 26-06-2009 12:01 AM |
Zasto "iste" stvari zvuce "razlicito"? | boggy | Razno | 121 | 11-12-2008 09:36 PM |