| 
 | |||||||
| Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  02-04-2010, 09:23 PM | #1 | 
| Pro Member Join Date: Mar 2005 Location: Uzicka Republika 
				 |  da li je konacno to to? 

http://www.dv247.com/computer-hardwa...eyboard--41719 Da li je neko probao ovaj master? Izgleda da su Kinezi konacno napravili master koji moze sve sto treba, kontrole, solidne dirke, tasteri za program change i milion podesavanja preko potrebnih..... 
				__________________ .....Snimam sve (u)zivo .....   | 
|   |   | 
|  02-04-2010, 09:30 PM | #2 | 
| Pro Member Join Date: Aug 2006 Location: Skopje 
				 |  Re: da li je konacno to to? 

ovo izgleda veoma funkcionalno !!!!  valjda su dirke na nivou
		 | 
|   |   | 
|  02-04-2010, 10:10 PM | #3 | |
| Pro Member Join Date: Jun 2006 Location: Novi Sad 
				 |  Re: da li je konacno to to? Quote: 
 | |
|   |   | 
|  02-04-2010, 11:44 PM | #4 | 
| Pro Member Join Date: Mar 2005 Location: Uzicka Republika 

Ja imam onaj prvi model UF5 i jako je dobar, samo mi fali malo funkcija kojekakvih..... ovaj cak ima i integrisanu zvucnu, valjda sa ASIOm (to ne pise nigde), da moze brzo da cepa VST uzivo

__________________ .....Snimam sve (u)zivo .....   | 
|   |   | 
|  09-04-2010, 09:04 AM | #5 | 
| Senior Member Join Date: Sep 2007 

Ovo je trenutno najkompletniji master koji se moze naci na trzistu! Samo... otkud tek sad da ga komentarisete, pa to i nije tako nova sprava. U Artistu ih ima zadnjih godinu - dve, a mozda i tri!   Jedno vreme sam bio jako zainteresovan za ovu spravu (verziju sa 76 dirki) ali me je u tome presekla cena koja je tada iznosila oko 850e! Verzija za 88 hamer dirki je bila oko 1000e a sa 61 dirkom oko 750e! Vidim da Artist sada prodaje VX8 (88 dirki) po snizenoj ceni http://www.artistsystems.net/mex/artikal.php?art=3616 ali to je pretpostavljam onaj master koji stoji kod njih zadnjih dve godine pa bih rekao da je u pitanju ipak polovan a ne nov uredjaj. Inace, sprava je solidne izrade ali ne bas i sjajne (ipak je to Kinez!), dirke su takodje solidne, nisu bas kao na boljim workstationima (Triton, Motif, Fantom itd.) ali su daleko ispred onih kao na raznim Behringer, M-Audio i sta ti ja znam kojim sve sra...a! Tada sam se (a i sada bih najverovatnije) odlucio da kupim neku klavijaturu koja ima dobre dirke a moze da salje Program Change i sl. i koja bi mi sluzila samo za master a uz nju sam kupio midi kontroler Novation Remote Zero SL. Kome trebaju motorizovani fejderi, ima da se kupi jeftino BCF2000 ili onaj Presonus Faderport pa vozi do mile volje! | 
|   |   | 
|  09-04-2010, 09:37 AM | #6 | 
| VIP Member Join Date: May 2006 Location: London UK 

[koliko sam ja video, nesto ih ne hvale bas po webu....nije nikad niko uradio neki pravi test u nekom casopisu a u Americi je vec tesko da se kupi. Stariji je proizvod malo... Kazu da im firmware nikad nije bio kako treba.. Po meni kontrol keyboards - samo najnovije! Zbog kompatibilnosti sa novim softwerima.. 
				__________________ Ja sam svestran - sve mi je strano ! Sinewave Surfers Messy Boys SE16 Zoran http://www.facebook.com/album.php?ai...2&l=57cd77e7d1 http://soundcloud.com/dabear | 
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| RME DIGICheck za Mac konacno!!! | Moritz | Audio Software | 2 | 08-01-2009 02:41 PM | 
| uad2 KONACNO | liman021 | DSP forum | 199 | 01-12-2008 12:53 AM | 
| Konacno- NS 10! | FrankoPanko | Monitoring | 21 | 16-06-2007 03:18 AM | 
| Hg EPG+Shame - Hg EP [konacno] | alavuk | Promocija radova | 14 | 11-02-2007 02:55 PM |