|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Ljudi, kakve stolove imate?
Jeste li gdje vidjeli neki dream stol (link molim?)? Moj sadasnji stol je jednostavan. Velik i ima ladicu za klavijaturu koja se povlaci (kao ona inace za tastaturu, samo je ova veca normalno)... i nista vise. Sad radimo novi stol, pa rekoh da vidim kakve korisne ideje imate pa da "ukradem". Thanks. A. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
http://www.argosyconsole.com/ ...evo ti pa kradi
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Mislis da ce ustedeti koji dinar tako? TESKO!!! Uzmi pravi, sa svim onim oblinama, sa shinama za rekove itd. Veruj mi da ce isplativije biti da poruci iz USA, sa sve shippingom i carinom! Mozda gresim... Ali sumnjam! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Bitch je pokusao za HAMMER firmu to da uradi, pa kad im je stigla cela racunica
![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
MAO
|
![]()
http://www.rumski.com/forum/showthre...=12770&page=20
imaš sliku našeg ateljea, sa novim stolom.. sa materijalom i majstorom izašao oko 300e.. fali nam 10ak cm zbog ovog kontrolera, a ukrali smo ih u poslednjem pregledu nacrta... sto je dizajnirala inače moja lepša polovina, u autocadu pa je takav projekt fajl dat direktno stolaru.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Za desetak dana će i moj biti gotov!
Izaći će me ispod 150EUR, a imaće (relativno) izolovan ormarić za comp, ukupno 10 rekovskih mjesta, a nadam se da će biti i lijep! Mada je meni na prvom mjestu bilo da bude dovoljno velik i funkcionalan! Dizajn mi je malo manje bitan! Biće i neka fotka...
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
VIP Member
|
![]()
Tiki, a imas li kakav nacrt pa da proucim i unaprijedim dizajn?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
mod?rateur analogue
|
![]() Quote:
ja sam vozio krupne stvari iz amerike.. pogledaj malo opcije shippinga, na te dimenzije.. pasces u nesvest. bilo kontenerski brod, dhl fedex ups, air .. to je ocajno skupo jer ti uzme bar dva kubika. (brod je npr. 650dolara+carina+porez po kubiku , pa ti vidi) a svaki sposobniji stolar (koji radi kuhinje i sl.) ce ti to napraviti za puno manje love od toga. sine za rackove, i ostali celicni hardware se kupe od K & M. itd itd |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
I ja sam bio u takvoj dilemi i kad sam vec odlucio da mi stolar napravi stol po mom nacrtu i koji je kostao oko 400e, sasvim slucajno sam svratio u jednu halu gde se prodaje polovan namestaj iz Nemacke i onda sam kupio izvanredan stol za 70e, kao nov! Volim nove stvari, ali za ovo mi nije zao. Probajte i vi potraziti tako nesto u svom gradu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Za?to ne monitore na stol? | ANITA | Dizajn i konstrukcija studija | 13 | 17-07-2007 06:05 PM |