|
Matko Sasek - Koolade Jedan od nasih najboljih i nasiroko (US-Evropa) najcuvecnijih Hip-Hop producenata, razgovara sa vama na temu produkcije Hip-Hop muzike. Saradjivao sa Blackout Project, Edo Maajka, General Woo, Nered, Popay, Masta Ace, Ghostface Killah, Talib Kweli, Izza Kizza itd itd... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Sta smatras najvecim uspehom do sad? I koji su od tvojih beat-ova najbolje prosli (prodaja / charts / itd..)
(ostatak foruma nesto lenj ovih dana....slabi su sa pitanjima ![]()
#2 |
Senior Member
|
![]()
Kakve dnevnice takvi i odgovori!
...ja jos prizeljkujem neke odgovore! ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
najveci uspjeh?? hmmmmm... po meni najveci uspjeh je sta jos uvijek radim muziku. sta ne kukam o recesiji i piratstvu vec radje i dalje radim to sto volim.
neko ce reci Tram11 je tvoj vrh, a neko El Bahaattee, neko Edo, neko Masta Ace, a neko Izza Kizza... svaka suradnja mi je bila neko posebno iskustvo i svaka stvar mi je bila uspjeh. ne znam bar ja tako gledam. a sad da bas moram birat, reci cu Beautiful, jer je to stvar po kojoj me ljudi u svijetu najvise znaju. jer kada ti toliko ljudi, da se vise ni ne sjecas koliko ih je bilo, kazu da im je to "najbolja stvar ikad", ili "top 5 pjesama ikad", onda te prvo prodju trnci kroz kicmu, drugo ne znas sta bi odgovorio na to jer tu izjavu nisi ocekivao, a onda se na kraju ponizno zahvalis, te sljedecih pola sata procesiras tu jednu jedinu rijec - "ikad"... brijem da bi se to moglo nazvati uspjehom... |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koji Je Vas Najveci Uspeh U Muzici ? | SASHA_STUKELJA | Razno | 32 | 22-09-2007 09:25 PM |
Recept za uspeh? | Silvana | Vlado Georgiev | 1 | 30-03-2005 03:06 PM |