|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
pozdrav svima!
...dakle, da odmah predjem na stvar, tj. problem. napao me neki opasni virus koji nisam mogao skinuti nego sam reinstallirao sistem. stavio sam naravno 7icu, poskidao sve potrebno za raditi mjuzu i nastavio raditi tamo gdje sam bio stao. ...tj zelio sam nastaviti raditi. problem se javio kada sam stvar loadao i pustio ju da svira. pogadjate, program rikava. podesavo sam buffer lenght i nista. asio driversi ovo-ono i nista. :/ dali itko zna u cemu bi mogao biti problem? osim os-a, nova je i verzija fl-a. napominjem da prije nisam imao problema sa tom stvari koju radim. istina je da bi komp sve to lakse podnio da su mu resursi malo veci, ali ipak...ako je prije radilo, trebalo bi i sada, ne. any ideas? tnx! ...btw, nekada je davno kolala nekakva "optimizacija windows xp-a za daw sisteme". dali se netko susreo sa optimizacijom 7ice? mozda da odyebem sve nepotrebno pa ce mozda sljakati? tnx jos jednom. cheerz!
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
ja slicno imam na laptopu, samo srecom on mi nije daw, ali isto 7-mica i bufer i cpu overload sa fajlom koji mora da radi a sistem je dobar, 2gb rama 1.8mhz core2duo, izgleda da je do konfiguracije koja nece da lepo radi sa sedmicom, ili driveri, a da bude jos veci trip, na istom ovom laptopu koji je da napomenem HP, i na xp-u se isti problem javlja. i da isto FL.
znam da ti nisam pomogao, ali eto nisi sam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
mika, nemoj me krivo shvatiti. nije to daw, to je "daw"...ako me razumijes...
![]() ...a nis, probati cu instalirati neku raniju verziju FL-a, pa ako ni to ne bude valjalo, nema mi druge nego i XP. :/
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
razumem te za "daw" ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Opet problem u problem-programu | ANITA | Audio Software | 23 | 02-10-2007 10:14 PM |
problem.. midi problem | nestor | Audio Produkcija - Tehnike | 2 | 15-12-2006 05:24 AM |
problem veoma ozbiljan problem | alavuk | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 15-10-2006 02:47 PM |