Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika

Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka.

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 25-04-2010, 08:57 PM   #1
Wolf204
Junior Member

Default Studiologic VMK 188 ili CME UF 80?

Pokusavam da se odlucim izmedju ova dva master kontrolera, koristio bi ih prvenstveno za emulaciju klasicnog klavira. Procitao sam dosta opisa koji hvale CME, ukljucujuci i onaj na ovom forumu, medjutim imam nedoumica po pitanju mehanizma dirki. Vasa iskustva?
Wolf204 is offline   Reply With Quote
Old 25-04-2010, 10:44 PM   #2
Nemania
Pro Member

Nemania's Avatar

Default Re: Studiologic VMK 188 ili CME UF 80?

Quote:
Originally Posted by Wolf204 View Post
Pokusavam da se odlucim izmedju ova dva master kontrolera, koristio bi ih prvenstveno za emulaciju klasicnog klavira. Procitao sam dosta opisa koji hvale CME, ukljucujuci i onaj na ovom forumu, medjutim imam nedoumica po pitanju mehanizma dirki. Vasa iskustva?
Ja zavrsio muzicku akademiju....sa studio logic-om sl-880...mislim da je to dovoljno, sto se tice mehanike i kvaliteta dirki...(ovo vazi ako uzimas klavijaturu sa hammer mehanikom). A taj VMK ti je jos noviji model...ubedjen sam da je extra..

Last edited by Nemania; 25-04-2010 at 10:47 PM.
Nemania is offline   Reply With Quote
Old 26-04-2010, 06:53 PM   #3
Wolf204
Junior Member

Default Re: Studiologic VMK 188 ili CME UF 80?

Odluka je pala, bice VMK 188, medjutim pojavio se problem. Nigde u Srbiji ne mogu da nadjem prodavnicu koja ima na lageru 188, samo 176. Razlika nije neka, ali bih ipak, kad sam vec spreman da dajem toliki novac, uzmem punu klavijaturu. Raspitivao sam se kod Artist-a, Music centra i jos par za koje sam na netu pronasao da drze Studiologic. Ako neko ima informaciju gde ima ovog modela na raspolaganju, bio bih zahvalan.
Wolf204 is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules