|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Interesuju me vashi saveti i iskustva u vezi interface-a (fw, pci, pcie) u rangu do 300e... Recimo da bi kvalitet AD DA konverzije bio presudan u odluci... Prvenstveno mi treba za kucni studio/atelje/sta-vec, za rad na demo snimcima, aranzmanima itd... Bilo bi pozeljno da ima mic preamp...
![]() Imao sam EMU 1212m i bio je sasvim ok, razmisljao sam o njemu ali trenutno se nigde ne moze naci kod nas.... Takodje bio sam JAKO zainteresovan za TC electronics Konnekt 6 ali su me price o stalnom bagovanju i funkcionisanju samo sa TI fw chipset karticama u mnogome pokolebale u odluci... Vishe nisam pametan... ![]() Treba mi donekle obrazlozeni savet korisnika, neka uporedjivanja i slicno... Nisam pocetnik, dugo sam na forumu, searchovao sam, guglao sam, gearslut-ovao sam i nisam nista blize resenju... ![]() Pozz i hvala... Last edited by Mitjovan; 31-01-2010 at 05:54 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Nije da 6 ica radi samo uz TI... Radi i uz VIA-e, samo treba naci uz koju, gomila ljudi to koristi,pa nemaju TI... Bas jedan lik mi rece da je uzeo 3 komada VIA-fw i zabadao dok nije nasao koja dobro radi i eno,coveku dobro radi...
Generalno u tih 300e mozda TC ima nesto malo konverzije vise ili je to zbog preampa ili sta vec, ali si manje - vise u tom rangu osudjen na vrlo slicne do iste stvari... ![]() U osnovi nadji nesto sto ti najvise odgovara za rad,npr moze biti Digi M Box 2, recimo, odlican je , ima midi, ima dva sasvim ok preampa,+48V ,monitor kontrolu,DI instrument inpute,radi na svemu, USB je,ima i spdif, dobijes oridzidzi software Pro Tools 8 icu, sto je veoma bitno ako si registrovan kao atelier ili studio,rade sve druge aplikacije normalno,...evo... ![]()
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 31-01-2010 at 06:12 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
ITB super saveti !! | DaBear | Audio Produkcija - Tehnike | 17 | 12-09-2009 12:10 AM |
USB Audio Interface(sa Mic preamp-om) vs USB Audio Interface + mixeta | jox | Computer Hardware | 3 | 02-04-2009 08:54 PM |
korisni saveti | grada27 | Tutorijali | 0 | 15-09-2008 06:45 PM |
Pravni saveti | zolideathmetal | Pravna Pitanja | 4 | 07-02-2008 11:44 AM |
Prakticni saveti... | puRe | Tutorijali | 0 | 12-12-2004 05:53 PM |