Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Promocija radova

Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare.....

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 17-02-2010, 10:36 PM   #1
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

Default Medela Carolija 2010 - moj rad

hteli su rnb dechiju pesmicu, dali smo im to.

http://www.sendspace.com/file/xlu2ge

dajte utiske

poz
HeatMan is offline   Reply With Quote
Old 18-02-2010, 08:54 PM   #2
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

Default Re: Medela Carolija 2010 - moj rad

niko nishta?
Old 18-02-2010, 09:45 PM   #3
Sandzama
Member

Sandzama's Avatar

Meni je super. Jos kad bi umesto dzitre imao decji hor pri kraju... win
Sandzama is offline   Reply With Quote
Old 18-02-2010, 11:08 PM   #4
Rhino
Pro Member

Rhino's Avatar

Banja...

P.S. josh ti nisam ni preslusao okaceni album, ali ocu Radim 150 na sat, imam rok za 1 album do 5 marta. Vec sam se klonirao, samo josh da se multipliciram
Old 19-02-2010, 05:17 AM   #5
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

Quote:
Originally Posted by Sandzama View Post
Meni je super. Jos kad bi umesto dzitre imao decji hor pri kraju... win
heh hvala hvala... bio je hor uzivo.. ovo je devojche snimila samo pilot da bi deca znala shta pevaju..

hahah iskreno ja bih ovo radio ceo dan.. potpuno je opushtajuce... josh ume i lova da kapne... shto bi rhino rekao:

Quote:
Originally Posted by Rhino View Post
Banja...

Quote:
P.S. josh ti nisam ni preslusao okaceni album, ali ocu Radim 150 na sat, imam rok za 1 album do 5 marta. Vec sam se klonirao, samo josh da se multipliciram
ma opushteno.. i ja sam u istom problemu.. na chemu radish ako nije tajna?

ako jeste baci na pp

btw drago mi je da ti se dja..

evo ti jedna spec za tebe:

http://www.youtube.com/watch?v=MP5Xkdho30M

necu da otvaram novu temu jer prolaze nezapazeno skroz...
Old 19-02-2010, 03:16 PM   #6
Rhino
Pro Member

Rhino's Avatar

Who see novi, nije tajna... Radio od matrica svih (manje 2-3-4) do svih snimanja (manje jednog) Sve aranzmane, mixeve... A po priridi sam ljencuga pa cam cekao do zadnjeg trena i sad se forsiram kao idiot..

Jedino sto sam dobio taj snimak glasa toliko lose snimljen (ne da je los lanac) nego se nojz toliko dere i pikuje da ne znam sto da mu radim. Jebem se trenutno oko toga, stavljam distorzije, iskompresovao dusu iz tejka.... Pojma nemam... Bice kako bude.

BTW, jel ovo snimano kod tebe sve? Zvuci opasno. Ako jes' znaci nabavila se neka oprema rekao bih I jeste li radili kakav sempl klirans kod shobica? Mi smo isto jednom htjeli nesto uzet od njega, ne sjecam se vise sto, pa nam bila pomalo paranoja.

P.S. Imas li pojma kako sad ide sa sokojom i nasim pam? (sto je kod nas ekvivalent za sokoj) Tj cuo sam da je sad to ok, i da valjda moze. Da prijavim autorska prava kao moja tamo, jer ce album da izadje u bg. Multimedija cini mi se, mada nisam siguran.. Ili ako nemas pojma, da mi das neki br ili sl, da provjerim kako cu to... Prosle, predprosle godine to nije stimalo..

Uzdralje
Old 19-02-2010, 05:19 PM   #7
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

Quote:
Who see novi, nije tajna... Radio od matrica svih (manje 2-3-4) do svih snimanja (manje jednog) Sve aranzmane, mixeve... A po priridi sam ljencuga pa cam cekao do zadnjeg trena i sad se forsiram kao idiot..

Jedino sto sam dobio taj snimak glasa toliko lose snimljen (ne da je los lanac) nego se nojz toliko dere i pikuje da ne znam sto da mu radim. Jebem se trenutno oko toga, stavljam distorzije, iskompresovao dusu iz tejka.... Pojma nemam... Bice kako bude.

BTW, jel ovo snimano kod tebe sve? Zvuci opasno. Ako jes' znaci nabavila se neka oprema rekao bih I jeste li radili kakav sempl klirans kod shobica? Mi smo isto jednom htjeli nesto uzet od njega, ne sjecam se vise sto, pa nam bila pomalo paranoja.

P.S. Imas li pojma kako sad ide sa sokojom i nasim pam? (sto je kod nas ekvivalent za sokoj) Tj cuo sam da je sad to ok, i da valjda moze. Da prijavim autorska prava kao moja tamo, jer ce album da izadje u bg. Multimedija cini mi se, mada nisam siguran.. Ili ako nemas pojma, da mi das neki br ili sl, da provjerim kako cu to... Prosle, predprosle godine to nije stimalo..

Uzdralje
ma kakav sempl klirens.. ja ne znam dal je taj chovek ziv josh uvek.. ako jeste, pozvao bih ga da gostuje na ovoj stvari, majke mi.. preglasna mu je gitara u semplu, jedva sam izvukao i ovo a da ne zvuchi uzasno.. plus je malo i rashtimana, a i plocha je vrtela sporije hahhh.. elem, pa sami autori tih pesama shvataju da je ovo jedini nachin da te stvari ponovo zazive.. meni je simljanovic rekao "samo vozi, drago mi je da je neko semplovao mene" i josh se on iscimao da pita sokoj kako ide sempl klirens kod njih.. ne znam zashto bi se sobic razlikovao od njih (ako je ziv chovek), a diskografska kuca (bosanski diskoton) ne postoji ne znam koliko vishe i ne znam da li je iko nasledio (kupio) prava

shto se tiche sokoja i svega toga.. to ne mogu nishta da ti kazem pametno. mislim da su sokoj i to vashe vezani, ali mozda greshim.. najbolje bi bilo da proverish jbg...

shto se ove stvari tiche, ima se opreme hvala bogu.. drago mi je da ti se svidja..
Old 19-02-2010, 06:06 PM   #8
Rhino
Pro Member

Rhino's Avatar

Quote:
Originally Posted by HeatMan View Post
ma kakav sempl klirens.. ja ne znam dal je taj chovek ziv josh uvek.. ako jeste, pozvao bih ga da gostuje na ovoj stvari, majke mi.. preglasna mu je gitara u semplu, jedva sam izvukao i ovo a da ne zvuchi uzasno.. plus je malo i rashtimana, a i plocha je vrtela sporije hahhh.. elem, pa sami autori tih pesama shvataju da je ovo jedini nachin da te stvari ponovo zazive.. meni je simljanovic rekao "samo vozi, drago mi je da je neko semplovao mene" i josh se on iscimao da pita sokoj kako ide sempl klirens kod njih.. ne znam zashto bi se sobic razlikovao od njih (ako je ziv chovek), a diskografska kuca (bosanski diskoton) ne postoji ne znam koliko vishe i ne znam da li je iko nasledio (kupio) prava

shto se tiche sokoja i svega toga.. to ne mogu nishta da ti kazem pametno. mislim da su sokoj i to vashe vezani, ali mozda greshim.. najbolje bi bilo da proverish jbg...

shto se ove stvari tiche, ima se opreme hvala bogu.. drago mi je da ti se svidja..

Ja sam negdje cuo kako ga je edo zvao za gosta jer ga gotivi, a on njemu kako nece da ima ikakve veze sa hiphopom, bla-bla...
Old 19-02-2010, 06:48 PM   #9
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

aj bash cu pitati edu za to...

nem pojma, ako je takav onda ne znam shta je sa njim...
Old 04-03-2010, 08:13 PM   #10
exc083
Junior Member

Ziv je covjek a sto ne bi bio. On je zavrsio karijeru kad mu je preminula sestra. Tad se valjda zakleo kako nece vise nastupati, ali jos uvijek stvara za sebe. Snimao je ovdje u Niksicu neke stvari i to nije dao producentu da ih zadrzi u studio nego je uzeo CD i trazio od producenta da izbrise s kompa. Tako sam cuo. Inace zivi i radi u Dubrovniku, a nije bas veseo kad mu neko dira pjesme... to sigurno znam, stoga ne cudi se ako nesto bude od svega ovog.
Ovo mu je sestric (od te sestre sto je preminula)... On pravi strasno dobre pjesme...

http://www.youtube.com/watch?v=Iw6YY8Vl2bQ

http://www.youtube.com/watch?v=Ci9SG...eature=related

http://www.youtube.com/watch?v=h8-cB...eature=related

http://www.youtube.com/watch?v=vFYXr...eature=related

i jedna posebna pjesma

http://www.youtube.com/watch?v=shpy893-M0s

evo i orginal
http://www.youtube.com/watch?v=ci1Sa...eature=related
exc083 is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules