|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav ljudi. Hteo bih da ugradim midi u gore pomenuti synth pa me interesuje da mi preporucite nekog, ako znate, ko to radi i koliko bi me to izaslo otprilike..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
'de si rale!!! zaboravio si da kazes da si iz beograda, kako zvuci juno? jel przi za 200e?
![]()
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
przi boki nego kako
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
http://www.roland.rs/
sto se tice broja telefona ukucajte nebojsa ili nesa cupic i iskocice broj ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
mod?rateur analogue
|
![]()
cisto sumnjam da u danasnjem roland servisu imaju pojma o midiju za prastari model Juno6. bijase to prije gotovo 30 godina..
postoji firma u ceskoj koja radi fantastican midi za juno 60, neznam dali radi i za juno6.. zovu se CHD Elektroservis. pa baci pogled. ili Kenton. ali oni nisu jeftini. ugradit ti ga moze bilo koji majstor za analogiju. nije komplicirano. sat vremena posla. ako covjek zna sto radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kupio bih Roland SH 201 ili Roland Juno D | dzibg | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 3 | 15-01-2009 12:50 PM |
MIDI to DCB konverter za Juno-60 | redroom | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 19 | 20-03-2008 10:55 AM |
Roland Juno D | FrankoPanko | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 17 | 21-02-2006 10:55 AM |