|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Ovako mo?e mi netko tko ga koristi reći par riječi za sonar, kakav je, sebe hvale koda imaju najvi?e inovacija, u computer music sam pročitao da je najbolji daw za "sickness", ?to god to bilo. Kakvi su njegovi synthovi i efekti? Čitao sam i od nekih poznatijih producenta koji rade u njemu da ga koriste jer jednostavno nemogu u cubaseu i pro toolsu to ?to rade u sonaru!?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vibrator
|
![]()
tema pominjana milion puta.
savet za tebe i druge, prvo pronadjite da li na forumu vec postoji odgovor na vase pitanje, da ne bi bespotrebno gusili forum i rasipali korisne informacije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Prije nego sam napravio thread, sam potro?io sat vremena gledajući postove o njemu. Na?ao sam postove o njegovoj brzini, (ne)preglednosti i nekim tehničkim stvarima i istu stvar nisam pitao u svojem pitanju. Pitao sam stvari na koje nisam na?ao odgovor.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vibrator
|
![]()
u tom slucaju se izvinjavam, pohvale na prethodno ulozenom trudu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sonar vs ostali | allegrosteva | Audio Software | 23 | 16-04-2008 01:31 PM |
Cakewalk Sonar 7 | Plonk | Audio Software | 7 | 14-02-2008 07:01 PM |
Cakewalk Sonar 5 is out! | Klarinetista | Audio Software | 7 | 02-12-2005 08:22 PM |