|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Da li neko poseduje i kakvi su utisci?
Konkretno bi mi trebao za elektronski orijentisanu muziku,kao master buss kompresor...a ponekad i za neke bubnjeve... ![]() Hvala unapred, Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
SuperModerator
|
![]()
ja ga nemam, probao ga davno, OK je, mada nije za masterbuss po meni. pre za neku bass liniju ili istripovani sint. Nije lose, s obzirom da je iz govnjive platinum serije. to je OK parce opreme.
ako bas oces masterbuss, izaberi nesto drugo ![]() pozZ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Pa najradije bih SSL Masterbuss...
![]() Al' mi se ne uklapa josh uvek u budzet...Imash neki predlog u toj kategoriji Compoundera? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
SuperModerator
|
![]()
plugins
![]() vozi software ako nemas 1500-2000e za hardverski master buss comp. jedino ako ti ne treba za live...? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
I vozim...i prilichno sam zadovoljan waves ssl-om,api-em i sonnox-om...Ne treba mi za live nishta.
Moracju da se strpim malo za ssl masterbuss...Najeftinija varijanta prazan mynx i masterbuss za njega... ![]() Btw,ako ti padne na pamet neki jeftiniji kompresor baci predlog. Hvala u svakom sluchaju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
SuperModerator
|
![]()
hm.
ne bih ja to nista jeftinije ![]() ![]() eto ti npr pogledaj thomann - imash ih do 500 eura, pa rupa, pa onda od 1500 pa nagore ![]() Kupi neki synth ili bolje monitore, ili stekaj pare, kriza je ![]() ![]() pozZ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Imam za sada sve shto mi treba,nisam bash novajlija...
![]() A pricha o kompresoru...Pa mozhda mi i ne treba...nisam ni napravio neko poredjenje hardware-a i software-a pa da mogu da pricham da li cjemi bitno poboljshati zvuk ili ne za pare koje bih dao... Na zhalost i uslovi su takvi da nemash gde poshteno da probash nego stalno upadash u neke nedoumice "da cje biti bolje" ili "da ti nije potrebno"... pozZ |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Malo je OT doduse, ali imam pitanje?
Cuo sam kako radi SONY OXFORD INFLATOR, pa se pitam, postoji li neka "nativna" verzija u AU formatu? mislim postoji li u softveru, a da radi bez nekih UADa ili TCa?
![]() |
#9 |
SuperModerator
|
![]()
postoji AU verzija, ali moras da imas iLok..... sto mi dade ideju ....
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Focusrite Liquid mix | metalman | DSP forum | 10 | 01-02-2010 02:30 PM |
focusrite pro 26 i/o | liman021 | Computer Hardware | 1 | 20-04-2007 02:15 PM |
Focusrite red 8?? | Amil | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 7 | 07-04-2006 10:59 AM |