|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
[SIZE=2]Ne mogu nikako da nateram onaj nesretni panel da sljaka kako treba. Imam zvuk, VU metri veselo skakucu ali pomeranjem potenciometra ni Master Volume-a ni Wave out 1/2 ne desava se nista cujno, ne reaguje na mute, solo...
Monitore sam prikacio direktno na karticu, mixetu za sada nemam, te volume smanjujem iz programa u kome radim...... A TerraTec je bio tako jednostavan ![]() Naravno skinuo sam najnovije drajvere.... Ima li iko predstavu sta raditi.... Last edited by alektom; 13-12-2005 at 04:33 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Kako ti je podeseno u patchbay/router-u?
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Sredjeno X Dreamer, hvala ti u svakom slucaju....
Ceka se jos PT pa da je bacim u promet..... ![]() Inace, za sada u odnosu na Terratec-a, ma sta ko pricao o njegovim slabim konverterima, zvuk je samo za nijansu cistiji, ali samo za nijansu, na stranu sto ima vise ulaza i izlaza... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Sta znam?Ja prije delte nisam imao cak ni soundblaster nego sam zajedno sa plocom dobio i AC97.Tako da mi je delta i vise nego dobra.Pogotovu jos u saradnji sa AlesisimaMKII, pa to je cudo jedno!I vise sam nego zadovoljan za moje potrebe.
![]()
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Da ne otvaram novu temu, trebao bih pomoc oko Delte, pa oni koji je imaju nek pomognu
![]() Imam problema s monitoringom. Snimam u Cubaseu, i ukljucio ili ne ukljucio tamo onaj zvucnikic meni se u slusalice cuje ono sta ide iz mikrofona. I ako stavim neke efekte, naravno u slusalice se tokom snimanja je cist signal, dok kad pustim snimku se normalno cuju efekti. E sad, to mi je sve radilo normalno, dok nisam moro rusit windowse i sve reinstalirat. Prije znam da sam nes prckao po Control Panelu od Delte i uspio namjestiti sve, ali sad ne mogu. (mislim da sam nest dirao na Pitchbay/Router) Inace spajam na zvucnu (record mix outs, mozda bi trebo na monitor outs?) dva zvucnika, koji onda idu u liniju... Molim vas za pomoc, ovo me nervira vec jedno dulje vrijeme...:cursing: hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Delta Project | idekius | Slobodan Marković | 4 | 18-04-2007 02:00 PM |
Čudan problem sa M-Audio Delta Audiophile192 | wladymeer | Computer Hardware | 2 | 20-01-2006 09:00 PM |