|
Pravna Pitanja Ovdje pi?ite sve ?to znate ili ?elite znati o autorskim pravima, ugovorima sa agentima/izdavačkim kućama itd... i sve ostalo ?to dotiče pravnu stranu poslovanja s glazbom. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Da li neko zna fintu kako namestiti placanje na sajtu?
Naprimer : imam 50 semplova necega,koje prodajem.I na sajtu zelim da neko moze da pusti sempl,da ga cuje,a onda klikom na dugme da ga kupi (da na explorer odvede na stranu gde ce da kreditnom karticom plati). On dobija link za download,a ja dobijam njegov novac na svom racunu.Prosto. Paypal ne radi u srbiji moneybookers mi se nesto ne cini kao jednostavna opcija. Pitao sam domace banke i dobio odgovor...verovali ili ne...NE ZNAMO ! ! ! Hajde ako neko zna kako da namesti to placanje neka mi se javi na privatni ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Neka napise ovde, nije hrdjavo imati tu informaciju
![]() ![]() ![]() Verujem da i ostale zanima |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
niti privatne poruke,niti ovde iko odgovori ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Pa ne moze u Srbiji, prosto. Cuo sam da nekako iz Srbije otvaraju paypal racune, ima neka finta onda bi mogao!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vibrator
|
![]()
moci ce od sledece godine
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ja se plasim da nece to tako lako ici. Naime,paypal je bio tu pre odredjenog vremena,medjutim odustali su.Sledece godine ulazimo u RAZMATRANJE,a svi znate da to nece tako jednostavno biti da udjemo u sistem ... ne bih ja to ocekivao pre (u najbolju ruku) kraja sledece godine...
Ima neko neko drugo resenje? Kako recimo neke knjizare rade online po principu korpe? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Zavisi koliko pare hoces da u to ulozis, teorijski mozes da primas kreditne kartice, ali ti za to treba merchant account - znaci da imas firmu (napolju), a ako za to sve nemas para, najbolje da to radis preko nekoga ko ima tu mogucnost, ali onda ces morati da mu das neku proviziju.
RM |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
za prodaju semplova nadji nekog distributera , za paypal otvori e bay nalog napravi da si iz slovenije i da imas vazecu kraditnu karticu preko koje mozes da kupujes i primas pare iz instorastva tj preko neta
i to ti je to ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Znaci za prodaju moje dve noge na internetu moram naci distributera!
Dali mi posle pordaje noga treba firma napolju da prodam i cipele? Last edited by LACKY; 28-08-2009 at 01:49 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Sta hoces da kazes? Da ce on da proda samo dva sampla??? ![]() Ti dve noge, on dva sampla.....a? Nije smesno..? a? Ok.. ![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Obrada semplova | Zid | Audio Software | 20 | 26-07-2006 10:12 AM |