|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Da li neko od vas, stage piano snima u audio traci. Poznata mi je konekcija preko MIDI-ja i USB-a ali me zanima da li mogu da koristim njegove zvukove a da bude prilicno kvalitetno.
Npr: Kurzweil SP-serija - analog outputs :Two 1/4" balanced TRS analog (24-bit DACs) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Snimao sam ih vise puta, i bude sasvim dobro,pogotovo kurz.sp koji ima odlicne line outpute sa veoma malo sssshuma! Zavisi o cemu se radi,ali generalno ne bi trebalo da bude problema. Ja sam to radio preko Di-Boxeva,pa ako je neki Klark&tehnik ,Bss, ili dbx jos bolje... Moze cak i behringer,imaju odlicne di-boxeve,snimao sam i tako,ali kao live,pa je korektno,e sad ako bas vijas neki top kvalitet,onda neki skuplji di...
Dakle sprava u di,pa mikrofonski preamp pa daw... Nikad nisam bockao direkt u liniju,generalno i kuci kad radim to izbegavam a na live za razdaljinu bolje rade balansirane mic veze,oce i brum da se pojavi itd,ali to je live... mada po svoj teoriji bi trebalo da moze line u studijskim uslovima,e sad to sam probaj...
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 24-08-2009 at 11:26 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Hvala ti ... Sad u septembru kupujem Kurzweil SP ,sad ne znam koji
- SP 88X : 1331,00 KM - 680 eura - SP 2X : 1554,00 KM - 800 eura - SP 3X : priblizno - 1000 eura moze vase misljenje ..... ...sta svirati u buducnosti .. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Samo da pitam odakle su ove cene?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Artist, Banja Luka. SP3 X sa neta .. nije sigurno
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kupovina polovnog elektricnog klavira (stage-piano) | jox | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 0 | 06-07-2009 09:38 PM |