|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
MCI Master
|
![]()
evo nakon duzih priprema i udarnicki odradjenog posla u proslih 2 tjedna u Novome Sadu nalazi se MCI 528D kompletno restauriran i modificiran za nove pobjede...
uskoro cu uploadat neke fotke stola tokom restauracije i opisat sta smo mu sve radili ...no mislim da je dovoljna informacije da je cca 4 covjeka u 12 dana potrosilo ukupno oko 700 radnih sati da se posao napravi PERFEKTNO!!!!!!! stol sam posnimio i stavio za pocetak na Utube http://www.youtube.com/watch?v=NsgUhPMQz1o MCI 528D ...sn 199 zahvaljujem se ovim putem ljudima koji su jako doprinjeli da se ovaj posao ostvari i da jos jedna vrhunska konzola produzi zivotni vijek nakon 29 godina rada!!!! HVALA: g.Srđanu, g.Vitomiru, g.Ivanu Kesicu, Duci, Moritzu i svima sa radija Novi Sad koji su nam srdacno pomogli i pokazali dobru volju za ovaj veliki projekat. HVALA: Bokiju, Siliconu, Everlastu, Slobi, Leshi na pomoci oko stola ![]() HVALA i mom timu ljudi Nikoli Fuckaru i Kruni Štimcu. SRETAN NOVI ROĐENDAN MCI STOLU u NOVOM SADU u Studiju PR1 Last edited by roginator; 29-01-2009 at 07:51 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Veri Najs ,MCI rulzzzz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
super...žao mi je što nisam stigao na susrete...heheheh...u svakom slučaju,svaka čast i najbolje želje ekipi u studiju M
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
klik-klak cik-cak klik-klak cik-cak klik-klak cik-cak klik-klak cik-cak klik-klak cik-cak klik-klak cik-cak
..to je bio nas nekolicine posao - da se razrade dugmici gumbici ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Mason
|
![]()
He, he! Čestitke!
Dakle, još jedan lep vintage mixer u zemlji... Lepo, nema šta! Ekipi forumskih Novosadista želim lepe trenutke uz mixer i puno lepih i dobrih mixeva! ![]() P.S. Molim bez ceremonijalne razbijanja flaše šampanjca prilikom "prve plovidbe". Ne ide... lepa mu je boja ![]()
![]() |
#6 |
VIP Member
|
![]()
Auuuu, svaka čast
![]() ![]() Nego nikada me put nije naneo u Studio M (ako je to lokacija ovog stola), pa ne znam ni kako je mikser izgledao ranije. Od MCI 500 znam samo one standardne konfiguracije iz Radio Beograda (28+8). U to ime: Vidim samo 4 grupe, jel' to uvek bilo tako? Ili je zafalilo fadera na "levoj strani", pa ste žrtvovali grupe zarad malo dugmića? Nema veze ako ispadam glup u društvu, ali mnogo sam sklon saznavanju stvari koje me se ne tiču direktno ![]() Pozdrav i još jednom: svaka čast!
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 30-01-2009 at 12:16 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Ovo je u PR1 a studio "M" je radni naziv PR3, cisto za dalju referencu
![]() Izbacili smo 4 grupe zarad vise kanala, jer nam realno vise i ne treba buduci da ce mikser vise biti koriscen kao mix/sabirnica a da cemo vecinu grupa raditi u kompjuteru. Za sada smo jos na Tascam 24 kanal HD rekorderima ali cemo uskoro preci na 40 kanala AD/DA konverzije sa LOGIC i NUENDO4. Posao je bio ogroman, i ovom prilikom zelim i ja da se zahvalim svim ljudima koji su dosli da pomognu a nije im to bila obaveza RUMSKI EKIPO HVALA ![]() Uskoro cemo da celu pricu pustimo na forumu sa gomilom fotki kako i sta je radjeno. Mikser je jos u fazi aklimatizacije buduci da je ugradjeno preko 3000 novih komponenti i sve to treba lepo da se slegne i proradi . Na prvom test snimanju zvucna poboljsanja su ocigledna i jednostavno smo presrecni. Rogina hvala jos jednom ![]()
![]() |
#8 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Pozdrav
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
Cestitke!!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
MCI Master
|
![]() Quote:
evo malo edukacije one plave i crvene fadere se ne koristi kao audio grupe vec kao auto grupe i 4 je sasvim dosta a audio grupe se konfiguriraju od Monitor fadera sto znaci da je MCI stol i NS 28-28-2 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
FAIRLIGHT u Novom Sadu u studiju "M"...i TAKTONS | Moritz | Razno | 49 | 28-11-2009 01:12 PM |
rumski na novom serveru | diviner | Obavestenja | 16 | 01-06-2009 11:15 AM |
░▒▓█SYNTHETIC Workshop 28. i 29. mart u Novom Sadu█▓▒░ | Lag | Razno | 31 | 02-04-2009 06:32 PM |
Pomoc oko nalaska stana u Novom Sadu | lesha | Pricaonica | 28 | 30-09-2008 05:00 PM |
Richard Bona u Novom Sadu | bassystem | Dragan Ivanović | 3 | 24-11-2006 11:01 AM |