|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
ZNAM! da nije studijska oprema...
ali od ponedeljka moja gaiba postaje moj studio pa bi molio da mi neko pomogne oko kupovine hi-fi pojachala HITNO!!!!! -shta da kupim? -gde da kupim? dobio sam 2 AKAI hi-fi zvuchnika (100 watti) josh ne znam shta je u pitanju ali s obzirom ko mi daje te zvuchnike cenim da su prilichno ochuvani i dobri za moje potrebe -dao bi do 150e (mada bi mogao i vishe ako je isplatljivo) -polovno ili novo -trebalo bi mi min 4 / max 6 inputa -npr dobio sam ponudu za neki polovan PIONEER za 100e - dali da uzmem PIONEERA? do sada sam radio/slushao muziku na: -TECHNICS SU-V450 VC-4 CLASS AA AMPLIFIER (100 watti) -2 x AR (acoustic-research 100 watti) Hi-Fi zvuchnika -ili neki Logitech krsh sa kompa 2.1ch -i slushke xone xd-53 (poslednja 2 meseca) Last edited by geckonium; 23-07-2009 at 02:03 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() znachi sprzh na STOTKE jel da? nashao sam danas YAMAHA A-960 za 100e Everlast iz House of Pain-a? nije meni problem da radim na pasivnim uopste... ako se potrudish mozhesh da radish na chemu ocesh ![]() s obzirom da sam u studiu koji sam iznajmljivao imao 2 behringer monitora koji nisu ni za otpad pa ti vidi... Last edited by geckonium; 23-07-2009 at 02:01 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
nove informacije
AKAI zvuchnici su u odlichnom stanju 100 watti promena plana kupujem novo pojachalo od 100 watti! jel mozhe neko da me uputi gde ima da se kupi u bg-u MARANTZ? ili naravno da mi preporuchi neko drugo? kod mene ovde u kraju ima samo SONY i KENWOOD |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
uzmimam KENWOOD-a 100 watti
MARANTZ pada kad budem uzimao nove kutije sledece godine hvala za info silicon science mozhe lock! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Imas novo u artistu Alesis RA (reference amplifier) - 150,300 i 500...
Jako dobro radi i u toj ceni je - a NOVO!
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
VIP Member
|
![]()
Moja preporuka je Denon,minimum PMA-700,oko 300E je novo kod nas mada ima polovnih starijih modela,tada je to bila serija 600(635 ili 645 ne secam se) ili jaca serija 900 nekada,danas 1500AE.Denon ima poprilicno neutralan i prirodan zvuk sto je potrebno za monitoring za razliku od Marantza(kojeg imam kuci vec 20 godina),Kenwood-a i Yamahe, koji imaju odlicna hifi pojacala ali imaju svoj prepoznatljiv smek u zvuku i treba se poprilicno zezati upariti ih sa kutijama a da se to slusanje moze koristiti za prvi monitoring.Za kucno slusanje nije problem,stvar je ukusa ali za monitoring,pojacalo bi trebalo da bude sto prirodnije sto Denon upravo jeste.Naravno u toj nizoj klasi.
![]() |
#9 | |||
Member
|
![]() Quote:
![]() izvinjavam se ali stavrno ne znam ko je Everlast sa foruma ![]() Quote:
al cimanje do artista... hmmm prosli put sam ishao 2 put u roku od dva dana xD Quote:
Denon PM-700AE - 32300 din necu da se pravim pametan jer ne znam skoro nishta o pojachalima... oslanjam se samo na sluh ![]() sad se razmisljam izmedju Kenwood-a i Denona! Yamahu (polovnu) i Pioneer (polovan) sam otpisao... treba mi pojachalo najkasnije do ponedeljka... eventualno utorak popodne! Last edited by geckonium; 24-07-2009 at 08:59 PM. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
nisam dovoljno razlichitih kutija ni pojachala chuo da bi znao da razlikujem shta valja a shta ne valja...
zato se oslanjam na rumski - forum je jaMAJKA! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
pojachalo za slusalice | voomighty | Monitoring | 10 | 08-10-2008 08:36 PM |