|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Naleteh na neke impulse uradjene u 24 bita i 48000 Khz pa sam prvo tra?io plugin koji će to verno odsvirati u originalu,naleteh na Sir2 koji posao radi odlično.Ono ?to mene interesuje je ?ta raditi kada naidje? na ovakve impulse,da bi dobio najbolji rezultat,da li raditi projekat u 24 bita-48000 Khz pa ekportovati/renderovati audio u 24 bita-44100Khz ili raditi projekat u 24 bita 44100 khz i pustiti pluginu da sam razsempluje Impuls sa 48000 na 44100Khz.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Svuda si napisao kHz...kontam lapsus? Ili je tehnologija napredovala
![]()
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Ja čak ni ne znam kako se to piše,jbg,a zar je bitno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Pa cenim da je uvek lep?e raditi i zbog ostalih eventualnih plug-inova u većoj rezoluciji, pa renda? na koliko ti već treba... E sad, to verovatno malo zahteva vi?e procesorske snage, ali ako nije ne?to megalomansko...?to da ne...
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Jbg. Bitno je. Ako se bavis ovim poslom onda osnovni terimini su pod moranje... Ako je lapsus onda nista, svi gresimo.
1000 HZ = 1 KHZ 1000 KHZ = 1 MHZ ...
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Nije ni?ta megalomansko u pitanju je gitara,samo sam ?eleo da vidim gde se vi?e gubi na kvalitetu kada plugin sam odradi stvar ili program u kome radi?.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Novation Impulse 61 - problem! | Konkord88 | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 12 | 13-01-2015 08:02 PM |
create impulse ? | branoy | Audio Software | 8 | 21-06-2012 10:39 AM |
Neural impulse activator | LAMPASH | Pricaonica | 3 | 11-12-2011 05:04 PM |