|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
http://www.myspace.com/experimentalbaby
Nesto sto smo radili davno, pa doradjivali, itd. U svakom slucaju dosta drugacije od onog sto sam radio poslednje vreme... Poslusajte, ako neko ima neki utisak, javite... pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
bas nikakvi utisci?
bas nista? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Šta će ti onaj smešni sint sa početka u ovakvoj pesmi?
Ono kad krene pevanje je kul, harmonije i to ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
bezi bre tamo, ne diraj mi sint...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Pa trazio si komentar
![]() Ozbiljno ti kažem, ja sam posle onog sinta očekivao neku pesmicu ala pink panter, kad ono ljubavna pesma ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() a znas i sam da je o ukusima tesko polemisati u svakom slucaju, hvala na komentaru i slusanju... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
pa nije valjda da nema vise nikakvih utisaka?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
VIP Member
|
![]()
Slu?am na laptopu, ?to stvarno nije mjerodavno.
No, glas se jedva razaznaje, za početak, ozbiljno je pretih. Meni se oduvijek sviđa tvoje pjevanje i tvoj stil, no ovo mi je malo prenapučeno. Pjesma ne di?e. Uho se umori od tih sinteva, a sve novo ?to dođe na njih samo nadodaje tom "nedisanju". Mozda je stvarno radi laptopa, ali čini mi se lijepa vokalna dionica, koja je ozbiljno ugu?ena na ovaj način. Mo?da neko preplitanje stilova, tipa da iz ovoga izađe? u onaj svoj prija?nji stil (gtr. ili klavir...) kad krene vokal, pa za refren iskoristi? te sinteve kao boost. To bi bilo puno efektnije. Meni. ![]() Zapravo, vazno je znati sto od pjesme očekuje?? ?to ?eli? da slu?atelj do?ivi? Kad bude? siguran u te odgovore, onda će? automatski znati ?to, kako i kada treba?. Ima potencijal svakako. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
da, primetio sam i ja taj problem, ako se ova pesma slusa na laptopu i malim zvucnicima, sint koji igra ulogu basa gubi tu funkciju i samo "zatrpava" citavu sliku. A ako slusam na velikim zvucnicima, tek onda sve ima pravi smisao i meni zvuci dosta dobro... hvala ti na slusanju i konstruktivnom komentaru, nadam se da cemo te malo cesce vidjati na ovom vec pomalo ucmalom forumu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
gitara-bubanj-bass-glas | nenad | Promocija radova | 1 | 03-04-2009 03:34 AM |
Daj glas... | Digital Cave | Promocija radova | 14 | 07-10-2006 07:38 PM |
Glas sli?an instrumentu... | Shady | Audio Produkcija - Tehnike | 14 | 17-10-2004 01:06 PM |
PLUGIN koji jedan ljudski glas pretvara u nekoliko... | Shady | Audio Software | 15 | 30-09-2004 09:15 PM |