|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
MCI Master
|
![]()
juce
prvo 12 kilometar vozio kroz vojvodinu iza maratonaca.... umrla mi noga na kuplungu ..max brzina 6 km na sat... pa malo do goasie u BECEJ!!!! ... covjek ima vrh klopu i vjetrenjaca je vrhunski restoran...znaci ko krene u vojvodinu ..pravac Becej... zatim nakon klope i odlicnog druzenja s goasiom ...kolega i ja otisli smo u Srbobran na tamburaski festival...malo gledat Zvonka Bogdana i garavi sokak... a nakon toga oko ponoc..pravac NS EXIT!!!! korn, marko nastic, Kanziyani, pa neke polugole koke na reagge stageu.* trbusni i jos neki ples su rasturale...divota) ..i naravno odvalili po pivama i medovachi .... pa na kraju na neki minimal elektro flor..i satrali se na tamburasi ONLINE stage... ja sam dosao u hotel oko 3 i 40 , a kolega oko 6 kada je sve satro sta se moglo popit heheheheheheheheheheh uglavom skoro nis lakse nije bilo ni danas plus put kuci... a sada rehabilitacija ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Lepa je ta vojvdina zemlja Neumana!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
MCI Master
|
![]()
hahahaha
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ti si vec star pa ne mozes. Mi smo dva dana za redom punili zeludac u pretjeranim kolicinama pivom do 6 ujutro. Ma sodoma i gomora... Neko Lav pivo koje ni smrdi ni mirisi al ide u potocima... Ujutro tri voltarena da glava popusti i onda opet sve ispocetka... I jos morali odradit nastup za koji smo se prepali to popodne da necemo moci jer smo od vecer prije bili stvarno previse razbijeni...
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ma sve pet, prijatelju! Nema frke!
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koji je minimum opreme za jedan balkanski studio koji pretenduje da bude komercijalan | quake | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 29-10-2009 03:02 AM |
Koji mic? | eternoRBC | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 6 | 16-12-2008 12:23 PM |
Koji Wah Wah? | disco violence | Gitarska Produkcija | 13 | 13-03-2008 11:51 AM |
Koji je ovo pad ? | Max | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 34 | 12-08-2006 07:25 PM |
Koji stereo mic pre-amp do 300 ? i koji par mikrofona? | arto | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 15 | 04-03-2005 07:30 PM |