|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
drug me je pitao da li mogu nekako da saznam,s obzirom da nema net,da li je do zvucne kartice ili to softvera, posto je imao ranije problem sa zvucnom,kad snima rad iz programa iliti exportuje,to traje predugo,nesto pise kao to be recorded ili slicno,ali se to ne desi na kraju,posle duzeg cekanja. ako je neko imao slicnih problema, neka odgovori,pa da probamo da resimo to..... i ako sam pogresio podforum,neka admin premesti ( izvinjavam se )
![]() Last edited by StevanKaranac; 09-07-2009 at 08:20 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Morao bi dati malkice vise informacija. Barem o kom programu je rec?
Export je da program sam "izrenda" (proizvede konacni mono/stereo) fajl, a snimanje rada se moze vrsiti i iz druge aplikacije,pa to moze dodatno zakomplikovati situaciju... Aj ti ponovo pitaj njega sta je deran tacno uradio kada se to desilo, u kom programu,mislim da nije presudno ali eto i koja je karta... Lici mi na 2 klika u "preferences" tog nekog programa... poz'
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
pomagao drugu da snimi bubanj..slike! | DaBear | Audio Produkcija - Tehnike | 22 | 17-08-2009 11:08 PM |
jedno mi nikako nije jasno | SumAnuT | Audio Produkcija - Tehnike | 7 | 06-05-2005 02:50 AM |