|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
drage kolege, kako da nateram RME hammerfall HDSP 9652 da radi pod osX 10.5.2 (nabudzio sam PC da radi kao mek neko vreme) skinuo sam drajvere sa njihovog sajta (za x86intel) i zvuk je nenormalno distorziran, da poludis
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Pogledaj koja je revizija karte, ako je starija probaj da je updatujes flash tool-om koji mozes takodje skinuti sa sajta.
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Imao sam taj problem . Koliko se sjecam (tako je bar bilo na starijim karticama HDSP 9652 kakvu sam davno koristio) postoji nekakav erom chip koji nije isti za pc i mac .Mozda imas verziju za pc ako se nesto nije mijenjalo u zadnje vrijeme. Nazovi ili piši na rme support . ovaj podatak sam tek od njih dobio jer ga nigdje nisu napisali.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
uspeo sam da nateram RME da sljaka, stavio sam nov firmware, skinuo drajvere za mek i kartica fantasticno radi... e sad mi ostaje da se igram sa logicom.... hvala na savetima!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Drago mi je da radi
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |