|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Pjesma je prijavljena na međunarodni natječaj i od cca 1000 pristiglih pjesama, Bo?jom voljom zavr?ih na trećem mjestu, barem za sada
![]() Stranica je http://www.defected.com/yourmusic/ Treba kratki log in... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]()
Super je stvar - sviđa mi se i svaka čast na uspjehu na tom takmičenju!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Evo i du?e verzije, pa ako je ko ?eli u svojem dj setu, bit će mi drago.
http://www.box.net/shared/styhhcoc1i |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Superoperater
|
![]()
Jednom reciju - odlicno... Sta je u pesmi tvoje - posto pise remake - tj da li si koristio neke semplove originala ili si sve nanovo radio ?
Mix je dobar, noga, bass, sve radi... Mozda si mogao da stavis malo spektakularniji uvod, za razliku od cele pesme, uvod malo mirise na plastiku. Mnogo ljudi poslusa prvi takt i batali odma ako im se ne svidi. Jedna od boljih koju sam cuo u poslednje vreme ![]()
Mutna slika i mutan ton - ljubitelje filma muči on.. Last edited by psionic; 03-07-2009 at 12:35 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Heh, fala , pjesma je skroz rađena nisu kori?teni gotovo nikakvi semplovi(osim dizalica i par efekata), house remake-zato jer se radi o potpuno drugačijem aran?manu iste pjesme od prvog kojeg sam postao ovdje na forumu ( prvotna verzija bila je techno house).
Ova extended verzija je napravljena isključivo za potrebe jedne kompilacije, inače su gotovo sve moje pjesme radio edit i nisu du?e od 3 i 50. Evo, fala na komentaru, ba? mi je drago da ti je ok. Ekipa kojoj je ovo četvrta zajednička produkcija je: Glazba, aran?man, produkcija: Zvonimir Ku?enić Tekst: Maja Gjerek Vokal: Laura Mjeda |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Love moon rapsody | zoolander | Promocija radova | 11 | 24-02-2009 07:59 AM |
Apes & androids - blood moon | Maiv | Razno | 0 | 16-01-2009 05:15 PM |
Moog Voyager u Jean-Michel Jarre's Oxygene 2007 remake live setupu? | redroom | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 42 | 05-04-2008 10:55 PM |
My only love (kVu) | puRe | Promocija radova | 11 | 27-09-2003 11:39 AM |