|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Vec duze vreme se prica o "tajnom" projektu firme Kristallabs koju su osnovali originalni projektanti Cubase-a/Nuendo-a..Ovih dana ta "tajna" je izasla u javnost!!!
Novi host je tu!!! Zove se StudioOne i izbacuje ga PreSonus. Ovde imate zvanicni link sa PreSonus site-a: http://www.presonus.com/products/Sof...?SoftwareId=11 Ovde je Kristallabs link: http://www.kristallabs.com/en_US/index.php?id=products I veliki screenshot: http://www.kristallabs.com/images/pr...reen_large.jpg Posle svega vidjenog i procitanog do sada, ocigledno je da je rec o veoma ozbiljnom proizvodu na trzistu posle dugo vremena. Mislim da izgleda veoma obecavajuce i da "puca" na velike igrace kao sto je Steinberg, Apple, Digidesign koji sigurno nece biti ravnodusni prema ovom proizvodu (kao ni mi, korisnici ![]() btw. cini mi se da je ovo prvi host do sada koji izgleda lepse od Logic-a ![]() Pozdrav svima.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
ako bude ovako lepo i sareno kao u ovom video demo-u , onda ce ozbiljno da uzdrma konkurenciju ... a i nacin rada je tipican klasicni amercki fazon drag & drop ... ali otom potom... kontam da ce da jede cpu i ram memoriju ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Uf, meni je tako ruzan... izgleda mi kao software za neku laboratoriju, a i objekti u arr. prozoru ako ih gledas duze od par sekundu oci ti ispadnu i mozak ti se veze u cvor... tako je sve zbrckano...
Podseca me na hibrid Nuenda, Logica i Samplitude... Inace, lepo je sto se nesto novo desava... jedva cekam da vidim sta su to novo smislili ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
meni cool izgleda..malo me podseca na Logic
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Ono sto se vidi naslici, meni izgleda kao derivat izmedju Digital Performer-a i Samplitude-a!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
A mislim da ce i jako brzo biti dostupna narodna verzija. Ustvari jedini nacin da se brze udje na trziste!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Software ubija!!! I nadam se da ce moci da se promene boje
![]() Izgleda da su se ozbiljno "inspirisali" Samplitudeom i da su zbudzili sve najbolje iz svih sekvencera na trzistu... Trebalo bi da se uskoro pojavi i za nas... mislim Lacky da si u pravu, provetrice ga sami ![]() samo fale mu virtuelni instrument i convolution... nema bas puno pluginova kao u Logicu, ali nadam se da ce barem biti kvalitetniji nego u Nuendu (ne mogu da budu gori sigurno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
Dobro izgleda,kad će se pojaviti "na tr?i?tu"?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
verujem da ce moci da se promene boje..
ipak su to radili ljudi koji imaju mnogo iskustva na ovom polju. Sigurno osluskuju trziste i kada ulaze u ovako nesto, normalno je da ce ozbiljno da se pozabave zahtevima potrosaca.. btw. mislim da sam vec procitao na site-u da mogu da se menjaju boje, mada se meni licno svidja ovako..Eye-candy je dosta i boje su ujednacene,tako da nema previse "lutanja" pogleda..To je moj subjektivan utisak,naravno.. Cena ce mu biti 499$ retail i 399$ street price a i ja verujem dace biti i verzija "try before you buy" ![]() Na trzistu ce se pojaviti tokom leta..Nisu jos naveli tacan datum. Last edited by euphoric; 02-04-2009 at 02:46 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
banned
|
![]()
Pa ovo je ustvari nova verzija besplatnog programa koji postoji vec nekoliko godina... isto se tako nesto zvao, krystal studio ili... jebem li ga, znam da je imao 16 audio traka i nije mogao koristiti vsti
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Leb i Sol-Novi Sad | Dexxy | Razno | 27 | 22-11-2006 07:26 PM |
Novi Mix | DaBear | Zoran Vračević - Vrač | 101 | 07-10-2006 11:08 PM |
novi stylus , novi battery | markoni | Audio Software | 5 | 14-11-2004 01:51 PM |
Novi SIR v1.005 | puRe | Audio Software | 10 | 13-02-2004 11:27 PM |