|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
dakle prostorija je zidana blokom,glazura s stiroporom 2cm mislim josh staviti drveni roshtilj i tervol ap paposhto nemam prostora ostaviti 1cm zrakopraznog prostora pa gipskartonske ploche prostorija je (dxšxv) 3.5m x 2.35m x 2.35m u prizemlju gore je kat
PA ME ZANIMA GDJE I DALI UOPCHE STAVLJAT DIFUZORE I PIRAMIDALNU SPUZHVU POCHETNIK SAM U OVOME PA BI BIO ZAHVALAN NA SVAKOM DOBROM SAVIJETU THX.NINO |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]()
Procitaj sve sto je pod "sticky" i bice ti sve jasno.Nisi dobro zamislio to sto si zamislio a odgovor "zasto" se nalazi pod....."sticky" BINGOOOO
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Prazan i nesredjen prostor, kako poceti.... | hrkljus | Dizajn i konstrukcija studija | 14 | 06-03-2008 04:00 PM |
Prostor Za Probe I Studio | grada27 | Dizajn i konstrukcija studija | 45 | 29-09-2007 11:56 PM |
-=Kako najbolje usnimiti KICK - video=- | ProkDu | Audio Produkcija - Tehnike | 6 | 27-09-2005 01:17 AM |