|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Tokom poslednjih pet godina, koliko koristim ovu karticu, postoji samo jedna stvar koja me muči: da li ovaj kabl degradira zvučnu sliku, odnosno, da li bi se njegovom zamenom dobio bolji zvuk?
Iako mi ranije nije delovalo tako, shvatio sam da bih uz malo truda mogao da, u sopstvenoj re?iji, koristeći kvalitetne komponente, napravim novi kabl kao alternativu postojećem, a, onda bi se desilo ... ?ta? 1) Zvuk bi zaista postao bolji ... ili ... 2) Zvuk ne bi bio ni?ta bolji, pa bi meni ostalo da ubeđujem sebe da je zvuk postao otvoreniji, transparentniji ![]() Ako neko ?eli da iznese svoje mi?ljenje o ovome, a pogotovo ako ima iskustva sa ovim problemčićem, ja bih to jako voleo da čujem. Pozdrav svima. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Zujanje, brujanje kabla? | disco violence | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 9 | 01-02-2009 02:51 PM |
Problem Veza:t3-pc Preko Midi Kabla | spale | Computer Hardware | 0 | 28-08-2007 12:07 PM |
kvalitet zvuka | liman021 | Razno | 60 | 24-04-2007 05:02 PM |
Pitanja o flash kartici za Pa-80 | bobby55 | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 2 | 28-06-2005 04:20 PM |