|
Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken Jedan od na?ih najboljih glazbenih producenata, čovjek koji je u poslednjih 20 godina svog rada postao zaslu?an za najveći deo onog ?to se čuli od popularnih rock sastava poput Majki, Pipsa, Hladnog piva, Jinxa, Kojota, Overflowa, Zabranjenog Pu?enja, vlasnik svoje sopstvene Denyken Music podetikete, razgovara sa vama! |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Moram priznati da mi je otvaranjem Danykenove rubrike Rumski postao poprilično zanimljiv forum...Stvarno sa gu?tom čitam threadove...Btw. thanx za odličan tip za stillwell plugove- vibe eq mi je sjeo kao budali ?amar...Uz Summit audio tla100 ide kao najbolji eq saturator za vokale- spasio mi je masu vremena zadnjih dana(mixam neku redaljku- tona pjevača i zborova).
Anyway, samo naprijed, svaka čast ?to ?iri? pozitivne vibre i znanje! ![]() Skansi. |
![]() |
![]() |
#2 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() btw stovatelj sam tvog rada i mislim da imas najbolju pjesmu prosle godine u Hrvata ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Istina istina!
#5 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
SuperModerator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Administrator
|
![]() Quote:
Cuti, ocoravio sam od silnih putanja, skripti, neispravnih double quote oznaka, baza, ovih dana... A i ko ce vas sve povatati ![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
Al nije samo to... i jos sviram na porinima... more... zaj**ancija... fino fino
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|