|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Kada budes imao vremena reci nam prve svoje utiske Open Labs Neko-a.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Samo cu reci koji srecnik !!!
![]() Jos ako ima Timbaland version uff ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]() Taj je! Timbaland Signature Edition... Jos ima i neku "istoriju", mislim, stigao je nov, ali iz ruku jedne americke muzicke babaroge. Nikako da stignem da napisem nesto, a obecah jos pre par meseci. Sprava razbija, zvuci do jaja, ali, opet, nista nije savrseno i nikada uzbudjenje ne traje vecno. Al' dobro. ![]() Bitno je da se svakodnevno arci i isplacuje. Napisacu nesto detaljnije ili cu postovati deo neke matrice gde smo Open Labs koristili za vecinu zvukova... Otom potom. Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Cek,cek cek !!
![]() Kako bre nista nije savrseno i nista ne traje vecno ? ![]() ![]() Jbt ako je timbaland-u odgovarala,polow da don,mysto and pizzy sto ne bi tebi ? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Kao synth... cista desetka! I sve sto nudi oko toga... Kloniranje, editing itd. Kao "sve u jednom"... sedmica! Prosto, ne volim da mi na konvertoru pise Presonus! Mi ga i onako teramo kroz Apogee. Sumnjam da je i Timbalandu pored studija od milion i po u opremi potrebno bas sve sto su ovi OL carevi strpali pod kuciste... Ali ok... za nekoga ko nema tonu sinteva, outboarda i mikser (mi, srecom, imamo nesto) je bingo. Ajde, videcu da nesto spremim ovih dana kao preview. Pozdrav. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Evo jednog primera za VECNOST... Ili nesto priblizno vecnoj euforiji.
Februara 2006. smo kupili naseg SSL-a. Mikser. Kada sam ga video, upisao sam se. Kada smo ga povezali i poceli da vrtimo knobove na filterima, usrao sam se. 3 godine kasnije i dalje trebam pelene kada miksam, prosto, to je nesto sto radi do jaja i euforija ne splasnjava... S druge strane OL... Usrah se na prvu loptu... A par meseci kasnije ga "postujem" i koristim u slast, svira do jaja i sve to, ali pelene mi nisu potrebne. Ne znam... To je moj trip, verujem da bi neko i pao u nesvest! ![]() Ajd... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
wow i gotta lean back now
![]() ![]() SSl- Solid State Logic ??Ako je to u pitanju,samo cu reci -SKIDAM KAPU ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Evo ti link ka sajtu, pa procesljaj malo, imas slike u sekciji RECORDING STUDIO. www.ateljetrag.com Poz. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
Nadjoh ja danas u komsiluku jedan "NeKo" na prodaju doduse malo stariji "GS" model(nisam 100% siguran).Posle malo ceprkanja po netu i nekoliko slika koje sam dobio od prodavca malo splasne prvobitno odusevljenje(izgledom).PC (XP home)sa gomilom instaliranog softvera,M audio 1010LT ili Audiophile 192, touch screen...lepo upakovano
![]() Perune ima li sama klavijatura neke svoje sound banke(nezavisno od instaliranih VST i semplova)?Pretpostavljam da instalirani semplovi isto zvuce i kad se koriste na regularni nacin sa kompa(ako ne i bolje zbog konvertora). Evo neka slicica koju sam dobio ako nekog zanima...mada ima dosta toga i na netu ....vredi li ovo osim ako vam ne treba "all in one"? Last edited by player; 11-04-2009 at 10:06 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Open Labs DBeat | Coconut | Computer Hardware | 0 | 21-05-2009 08:22 PM |
Sta reci! | LACKY | Computer Hardware | 16 | 17-05-2009 10:30 AM |
DBeat - novo od Open Labs!! | DaBear | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 2 | 05-04-2009 01:47 PM |
Open Labs Neko Tse/limited... | perun | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 13-12-2008 09:45 AM |
adam s2a - perune, ne gledaj! | zvincic | Monitoring | 13 | 18-07-2006 07:02 PM |