|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Proizvođač gitara Francuski Vigier, će imati svoj štand na ovogodišnjem LIMS sajmu od 11 do 14 juna. Još bitnije, biće velike šanse da posetioci uhvate i popričaju sa Patrikom Vigierom lično....
http://www.rumski.com/index.php?cate..._articleid=424 Zasto sam postavio ovu vest? Zato sto mislim da su ove gitare jedne od boljih i da su "nepravedno" zapostavljene u nasoj javnosti. Citajuci reviewe po internetu i gledajuci modele na sajtu, mislim da su ovo veoma dobre gitare i rado bih da probam neku.. nisu sve BTW od Carbon-fibera, ima i drvenih ali su sve dostaskupe!
We can't lost, 'cause we don't know where we're going but anyway, we are all going in the same direction. Last edited by dejankuki; 10-06-2009 at 01:12 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Bas gitara kao Instrument | InsaneEyes | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 29 | 02-12-2009 12:04 PM |
Bas gitara za snimanje | shigumicu | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 12 | 02-10-2008 09:42 PM |