Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Computer Hardware

Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 12-04-2009, 12:50 PM   #1
aske
Member

Default problem drajver za midiman midisport 8x8/s

Molio bi za pomoc,ako uopste je moguce resiti moj problem.Imam midiman midisport 8x8/s stariju verziju plavozeleni i naravno muce me drajveri.Dali uopste postoji drajver koji radi sa win xp3 i ako postoji gde da ga skinem.Treba mi pouzdana informacija a ne nagadjanje,jer ovaj problem pokusavam da resim vec nedelju dana.Procitao sam gomilu foruma gde se ljudi zale na ovaj problem i probao gomilu updejtova i verzija drajvera ukljucujuci i drajvere sa oficialnog sajta m-audia ali nista od toga neradi.Neki ljudi na forumima tvrde da moze da se natera ovaj krs od midimana da radi a neki tvrde da je problem neresiv pa bi molio za pomoc od nekog ko je kompententan,odnosno od nekog ko je uspeo da natera ovakvu spravu da radi i ko je uspesno koristi sa win xp3.Znaci kabel je proveren,probano je na svim usb portovima i win xp je reinstaliran par puta pa tek onda sam probao drajvere ali nevredi.Ako nema resenja nema veza ali onda neka mi neko predlozi neki drugi midi interface sa 8in i 8out koji pouzdano radi sa win xp3 pa da onda kupim taj i da se vise nemucim.Unapred hvala.
aske is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules