|
Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken Jedan od na?ih najboljih glazbenih producenata, čovjek koji je u poslednjih 20 godina svog rada postao zaslu?an za najveći deo onog ?to se čuli od popularnih rock sastava poput Majki, Pipsa, Hladnog piva, Jinxa, Kojota, Overflowa, Zabranjenog Pu?enja, vlasnik svoje sopstvene Denyken Music podetikete, razgovara sa vama! |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
?ta vise preferiras,snimanje cjelog benda odjednom ili svakog clana posebno?
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Member
|
![]() Quote:
sada u svom studiju nemam dovoljno veliki prostor za to i neku kvalitetniju separaciju..i to mi strasno fali...ali imam gore neuredjeno potkrovlje na kuci pa si stalno mislim o tome ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Pa gle ovdje ima dosta pametnih ljudi mozda kada bi se pozabavili tim problemom,mozda bi uspjeli nesto i smisliti,vjerovatno vecina nas ima taj problem. evo jedno razmisljanje za pocetak,u biti kostur za daljnje nadograđivanje ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
MAO
|
![]()
ja imam 45kvm i od skora sam počeo da nudim to bendovima i prijatno sam iznenađen rezultatima. Sa skoro nikakvom apsorbcijom (beton i vajarski malter), sa par panela azmafona, postižem prilično poštenu separaciju, sa odličnim odnosom direktnog i indirektnog zvuka. Naročito sam bio zapanjen sa količinom curenja u overheade koja je minimalna, kao i činjenicom da većina muzičara nije tražila poseban monitoring u vidu slušalica ili bilo čega, već da svi na ušima čuju dovoljno da mogu kvalitetno da odsviraju svoje
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() u protekle 3-4 godine radio sam ko Kunta Kinte da otplatim ovu kucu (zajedno sa studijem)..bio sam kao neki dzankoza...samo sto nisam trazio dop vec lovu...sad kad sam to rijesio ne da mi se ulaziti opet u neke dubioze da dignem to potkrovlje....neka to priceka neka bolja vremena..nije vrijedno mojih zivaca..mogu ja i ovako ili ako ima kakav dobar tecaj za zidara pa da i to napravim DIY ![]() ![]() ![]() e pa dobro onda ako je tako onda cu skupo da prodam svoju kozu ![]() sorry for my rant |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
daj malo vise o tom 45kvm |
|
![]() |
![]() |
#7 |
MAO
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
MAO
|
![]() Quote:
A ovo vezano za prostor ne gledam kao nešto što je extramegaturbo investicija i luxuz, samo napraviti veći prostor bez preteranog sređivanja jer se ide na taj live sound, a dobrim closemikingom postižem veoma srećne rezultate ![]() |
|
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
live snimanje u fl | dmhmaestro | Tutorijali | 4 | 30-08-2009 10:45 AM |
snimanje | domingo | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 1 | 05-04-2009 11:31 AM |
Snimanje fagota...? | OFF | Audio Produkcija - Tehnike | 11 | 29-03-2008 04:55 AM |
PC snimanje gitare | zadresar | Gitarska Produkcija | 2 | 26-02-2008 06:48 PM |