|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Pa da pocnem?
![]() Prvo da se predstavim. Zovem se Pavle Peric, imam 17 godina, imam zavrsenu osnovnu muzicku skolu (ne bas slavno), radim live dj-ing itd. Poceo sam u zadnjih godinu dana malo da se bavim produkcijom uglavnom radeci u FL-u ali od kako sam uzeo novu zvucnu (externu, koja mi je inace trebala za live), poceo je problem i sa fl-om. Kada prebacim audio output na moju zvucnu krece seckanje, usporavanje zvuka itd. kao da ne podrzava ASIO driver moje zvucne. I onda sam krenuo da trazim spas u drugom software-u.. Pogledao sam tutorial Ian`a Carey`a, tj kako on radi produkciju i video da radi u Cubase-u, pokusao to sto on radi i super mi islo ![]() ko ne zeli da cita ovaj uvod nek krene odavde ![]() Treba mi konverter da prebacim sample rate iz 44100khz u 48000khz, pa ako neko ima da prosledi. Hvala unapred. Pozdrav P.S. moje radove mozete cuti na www.myspace.com/djpavell |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
npr.. ovaj legalno,free.a imas i drugih.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |