|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Kupio sam EMU 1820 i ponosno ga stavio na mesto Audigy 2-jke, te na sopstveno uho čuo razliku koja mi je na neki način potvrdila da je investicija bila itekako opravdana.
Sem u jednom slučaju. Naime, kada "startujem" Adobe Audition 3 i pokrenem neki wave fajl u sample editoru, nakon pritiska SPACE moram čekati oko sekundu ili (ajd sad) ne?to manje ne bi li krenu PLAY. Interesantno je to ?to u multitracku tog ka?njenja nema, a parametri su pode?eni isto. Znači, u Hardware Setup-u EMU-ov ASIO driver, latencija na 7ms, i, to je to... Određene segente uređivanja semplova navikao sam da radim u dotičnom softveru, pa mi je va?no da ?ljaka kako valja. ?ta mislite, u čemu je problem?
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Čudno
![]() Sumnjam da je zbog kartice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vibrator
|
![]()
u podesavanjima auditiona?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Ne znam da li je reč mo?da o eventualnom redosledu poteza, ali, evo, da ka?em da sam ispo?tovao uputstvo o instaliranju drajvera i prethodnom postavljanju karte gde joj je mesto. Ali, bojim se da je postojao izvesni softverski konflikt koji sam primetio kada sam prvi put nakon te "operacije" pokrenuo CuBase SX3, pri čemu me je u jednom trenutku podizanja programa isti upozorio na gre?ku zbog prethodno deinstaliranog Audigy-jevog D000 drivera?!? Tek kada sam pokrenuo jedan od CuBase-ovih projekata, podizanje je pro?lo i nakon toga sve fuknkcioni?e ok. Osim toga, Wave Lab-u mi u sekciji za odabir drajvera pokazuje i EMU Wave pored redovnog EMU ASIO. Čudno mi je to jer takav drajver ne postoji u ostalim audio editorima i sekvencerima. Da li je, mo?da, re?enje kompletna reinstalacija Windows-a?
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|