|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Da li je moguce na neki nacin u isto vreme koristiti ova dva interfejsa?Recimo hipoteticki snima se bend na 1,2,3 i treba mi 15 mic ulaza.Da li mogu da koristim recimo 8 sa taskama i 7 sa toneporta?Ako je moguce kako?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Member
|
![]() Quote:
Mozda i postoji kakvo drugo rjesenje sa 1 PC .Drugo rjesenje ti je da nabavis kakvu ragu od kompjutera i da na nju instaliras jednu kartu i nema problema .Ja sam probao oba setupa i radilo je ,doduse ja sam imao Motu 828mk2 i digi002. Pozdrav
![]() |
![]() |
#3 | |
Member
|
![]() Quote:
Prvi put se srecem sa ovim problemom pa sam totalni duduk. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
probao sam asio4all ali nisam uspeo.prepozna on obe kartice ali u nuendu mi daje samo dva in-a od toneporta a taskamove sve prepoznaje
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Member
|
![]() Quote:
Drugi nacin bi bio puno laksi ,da samo prolazis kroz "ragu " i sa dava izlaza ulazis u glavni kompjuter ,tad bi ti slusanje bilo samo na glavnom kompu,bez potrebe za externom mixetom, ali bi sve sa rage imao samo na stereo kanalu i ne bi mogao naknadno obradjivati,jer ako bi iskoristio out sa rage i ubo ih u inove na glavnom smanjio bi sebi broj ulaza sto ti nije cilj.
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Line 6 Tone Port UX2??! | emindedic | Computer Hardware | 7 | 15-09-2009 08:42 PM |
staudio hoontech c-port | nestor | Computer Hardware | 3 | 15-12-2006 10:48 PM |
Line 6 Tone Port ! | Gulanfer | Gitarska Produkcija | 12 | 20-07-2006 02:55 AM |