|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Dakle, instalirao sam novu matičnu (Gigabyte 73PVM-S2H) sa Firewire portom i formatirao Windowse. Na FW sam priključio zvučnu kartu, svi driveri su propisno instalirani, ali nema nikakvog zvuka. Inputi i Otputi na Control Panelu i u sekvenceru su pravilno odabrani, reprodukcija se odvija normalno, ali nikakav zvuk ne izlazi. Bios na matičnoj je isto ispravno pode?en. Device Manager normalno prikazuje sve uređaje. Ja stvarno nemam pojma ?ta bi moglo bit jer mi se ovo nikada nije događalo. Molim bilo kakvu pomoć.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
banned
|
![]()
a koja je zvucna karta?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
koja je zvucna i daje li ona znakove zivota (neka lampica da je fw spojen i da je ona upaljena)?
ja sam imao problema s mojom gigabyte maticnom jer ima nforce4 chipset - maticne s doticnim chipsetom imaju problema s pci-e grafickim karticama. naime, graficka se nasadi na IRQ port koji dijeli sa firewire portom maticne ploce i ne mozes to promijeniti nikako. u tom slucaju rjesenje je dodatni pci firewire controller kojim sam si i ja rijesio problem. no pretpostavljam da ti maticna ipak nema taj nforce4 chipset koji je vec dosta star ako se ne varam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vibrator
|
![]()
zvuci kao glupo pitanje, da li si povezao izlaz iz kartice kako treba?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Rje?eno. Tnx na savjetima! Trebalo je prebacit u Mackie control.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Molim PomoĆ Iskusnih | lirikzg | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 5 | 16-12-2008 02:22 PM |
molim pomoć | babilon33 | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 0 | 23-05-2008 01:56 AM |